Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

A 89. leglátogatottabb webshop Magyarországon az etaska.hu!

A 89. leglátogatottabb webshop Magyarországon az etaska.hu!

Depo.hu készített az évben egy Ecommerce Évkönyv és Toplista ’22 című kiadványt, amiben összegyűjtötték, hogy Magyarországon mely webshopok uralják az e-commerce piacot. Ahhoz, hogy a listában szerepeljen egy webáruház meg kellett felelnie néhány kitételnek. Például, webáruháznak tekintettek minden olyan weboldalt, amely fizikai terméket értékesít, házhoz szállítja azt és rendelkezik a kosárba gombbal és a megrendelés funkcióval. De az is egy fontos szempont volt, hogy rendelkezzen magyar domain címmel, és hogy a legutolsó lezárt üzleti évben elérte a nettó 100 millió Ft-ot.

Miután minden kitételnek megfelelt egy webáruház, utána ezt látogatottsági rangsorba rendezték. A látogatottsági szintet 2021. decemberi és 2022. januári szám alapján átlagolták és rangsorolták. Így lettünk mi a 89. leglátogatottabb webshop, amiért elképesztően hálásak vagyunk. Köszönjük minden egyes vásárlónak és nézelődőnek, hogy hozzájárultak az oldalunk sikeréhez.

A depo.hu célja az volt ezzel a listával, hogy minél átfogóbb képet kapjanak az e-commerce piacról. Kíváncsisággal töltötte el őket, hogy vajon Magyarországon melyek a legmeghatározóbb webáruházak. Mikor megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy szeretnének többet tudni erről, akkor már elkészült listák után kutattak, azonban mindhiába, mivel eddig senki sem készített olyan listát, amiben a forgalom és látogatottság alapján besorolta volna a webáruházakat. Éppen emiatt úgy döntöttek, hogy akkor sok munkával, de elkészítik ők maguk ezt a listát. Ezzel is megtudva, hogy kik vannak jelen az online piacon és kik a leginkább releváns szereplők. A kiadványban azonban nem csak a lista található meg, hanem rengeteg érdekes cikk is, amik abban segítenek, hogy hogyan tehetjük még jobbá az online piacteret, és egyben vállalkozásunkat is.

Mi a 89. helyen állunk a top 150-ből, ezért pedig már évek óta dolgozunk, és szeretnénk még feljebb is jutni a listán! Éppen ezért, ha nem tudnátok a történetünket szeretnénk veletek megosztani. Azért, hogy megismerjétek, kik állnak az Etáska mögött!

Az ETÁSKA története mögött évtizedes tapasztalat áll, ugyanis megálmodói 2004 óta foglalkoznak bőrdíszműves termékekkel. 2009-ben pedig úgy döntöttek, hogy megalapítják első saját webáruházukat, az Etáskát, ezzel pedig úttöröként kezdték meg Magyarországon az online táska árusítást. Küldetésük egy olyan dinamikusan fejlődő, online áruház létrehozása volt, ami teljes mértékben kielégíti nők és férfiak igényeit egyaránt. Saját vásárlói tapasztalataikat tartották szem előtt, amikor megtervezték a szolgáltatásaik minőségét. 2018-ban eljött az ideje szintet lépni, magasabbra tették a lécet és a vásárlói visszajelzések alapján az Etáska az ország egyik legnagyobb online áruházává nőtte ki magát. Sikerét az elkötelezettség és folyamatos fejlődés mellett annak is köszönheti, hogy küldetésük a kezdetektől fogva a mai napig egyértelmű és világos. Kiváló minőségű, de mégis megfizethető termékeket szeretnének kínálni mindenki számára. 

Az évek múlásával többezer elégedett vásárlót tudhatnak maguk mellett, olyanokat is, akik rendszeresen visszatérnek és szívesen fordulnak újra az Etáskához, legyen szó táska, bőrönd, esernyő vagy pénztárca vásárlásáról. Az Ecommerce Hungary 2019-ben az Etáska.hu webshopnak ítélte a "Legjobb Felhasználói Élmény" kategória első helyét, amely szintén igazolja a felhasználók elégedettségét. 

Köszönjük, mindenkinek, aki az oldalunkra látogatott és ránk szavazott egyes versenyeken, hogy ilyen sok sikert érhettünk el nektek köszönhetően az elmúlt években!

 

 

Keresés