Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

A Wizzair kézipoggyász súlyhatár betartása

A Wizzair kézipoggyász súlyhatár betartása

Nincsen ennél egyszerűbb és könnyebb feladat. Webáruházunk ugyanis minden olyan eszközt és információt a rendelkezésedre bocsát, ami a Wizzair fapados légitársasággal való utazáshoz elengedhetetlenül szükséges. Így egyáltalán nem lesz nehéz a Wizzair kézipoggyász súlyhatár betartása.

A Wizzair kézipoggyász súlyhatára

 

Első lépésként vegyük át, mi az, amit kézipoggyászként felvihetsz a Wizzair repülőinek fedélzetére, akár ingyenesen, akár díjkötelesen annak érdekében, hogy biztosan ne lépd át a Wizzair kézipoggyász súlyhatárát. A Wizzair hivatalos honlapja alapján 2018. november 1-jétől minden utas ingyenesen magával vihet az utastérbe egy darab, legfeljebb 40 x 30 x 20 cm méretű kézipoggyászt, amelyet a sajátja előtt található ülés alatt kell elhelyeznie. Ezen kívül a kézipoggyász tömege nem haladhatja meg a 10 kg-ot. Amennyiben a kézipoggyász meghaladja a megengedett méretet, a Wizzair a repülőtéren túlsúlydíjat számít fel.

 

További egy csomagot az utas a Wizz Priority szolgáltatás megvásárlása esetén vihet magával a fedélzetre. Az ún. fedélzeti poggyász legfeljebb 55 x 40 x 23 cm méretű és maximum 10 kg tömegű lehet. Mindkét táska garantáltan az utastérbe vihető, amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik.

Wizzair kézipoggyász súlyhatár 1

Hogyan lehet betartani a súlykorlátozást?

 

Otthon könnyen megmérheted a csomagodat, hiszen minden háztartásban van mérőszalag és mérleg. Gond akkor merül fel, amikor utazásod utolsó napján a szállásodon úgy kell becsomagolnod a kézipoggyászodat a hazaútra, hogy nincs a birtokodban mérleg. Ilyenkor könnyen eshetsz abba a hibába, hogy túlpakolod a bőröndödet és nemcsak nehezebb lesz a megengedett maximális súlynál, hanem nagyobb, szélesebb is. Erre a problémára jelent megoldást a digitális csomagmérő.

 

A digitális csomagmérő egy olyan praktikus utazási kiegészítő, amelyet kicsi és könnyű mérete miatt akár a zsebedben is magaddal viheted az utazásra. A Samsonite Digitális csomagmérő egy modern dizájnnal kialakított kézi mérleg, amely egy LED világítással működő zseblámpa is egyben. A csomagot a kampójára kell akasztani és a kijelzőn azonnal leolvasható a kézipoggyász tömege. A csomagmérőbe építettek egy kihúzható mérőszalagot, amellyel a táskád méretét is leellenőrizheted.

 

További praktikák a Wizzair kézipoggyásszaihoz

 

Cégünk nemcsak a Wizzair kézipoggyász súlyhatárának egyszerű betartásához nyújt segítséget. Széles választékban kínálunk fedélzeti garanciával ellátott, Wizzair méretű kézipoggyásznak megfelelő méretű táskákat. Ezen kívül további praktikus utazási kellékek is megtalálhatóak webáruházunkban, ha szükséged támad valamire. Ott vannak például a fedélzeti flakonok. Ne felejtsd el, hogy folyadékot csak akkor vihetsz a Wizzair repülőinek fedélzetére, ha a folyadék egy legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályban, valamint egy átlátszó és visszazárható, 1 literes, 20 x 20 cm méretű műanyag tasakban van elhelyezve.


Állunk szíves rendelkezésedre, ha további tanácsra van szükséged a megfelelő táska vagy utazási kiegészítő kiválasztásában. Fordulj hozzánk bizalommal akár telefonon keresztül akár e-mail formájában!

Keresés