Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ajándék ötletek gyermeknapra

Ajándék ötletek gyermeknapra

Nem találtad meg még a tökéletes ajándékot gyermeked számára az idei gyermeknapra? Mi, az Etáskánál segítünk Neked! Ajándékozzuk meg őket május 30-án valami igazán különlegessel, valami olyannal, ami mosolyt csal arcukra és biztosan maradandó emlék lesz számukra!

A gyerekek általában minden ünnep vagy születésnap előtt elkészítik a kívánságlistájukat és nagyon lelkesek tudnak lenni, viszont akadnak olyan gyerekek is, akik kissé csendesebbek, szerények vagy határozatlanok és ezért szülőként fogalmad sincs, hogy mivel lepd meg. Éppen ezért hoztunk Nektek néhány ajándék ötletet,amely nem csak örömet okoz, de még hasznos is lehet.

 

Szerencsére nem kell messzire mennünk a tökéletes ajándékokért, hiszen csupán egy kattintással elérhetőek minden gyermek kedvenc mesehősei táska webshopunkban! Hatalmas a választék tüneményes hátizsákokból, bőröndökből, utazótáskákból, ovistáskákból, valamint iskolatáskákból is. Kirándulás, iskolába-, óvodába járás, nagyszülőknél töltött hétvégék? Válassz egy csodálatosan bűbájos táskát gyermekednek, amibe minden alkalommal örömmel pakolhat majd a következő élményekkel teli utazásához. Kislányok és kisfiúk számára is széles kínálattal rendelkezünk, akár 24 órás kiszállítással!

 

1.    Iskolatáska 

 

Ha gyerekeket kérdeznénk arról, hogy milyen az ideális hátizsák, biztos, hogy a következőket válaszolnák: legyen színes, mesefigurás és sok játék férjen bele. Felnőtt szempontból nézve természetesen mások az elvárások, hiszen fontos, hogy strapabíró és lehetőleg ergonomikus kialakítású legyen. Érdemes körülnézni a prémium minőségű Herlitz iskolatáskáink között, melyek párnázott, jól szellőző hátrésszel lettek kialakítva. Ha úgy ítéljük, hogy a gyermek sokat fogja cipelni a táskát, akkor ne habozzunk, mindenképp egészséges iskolatáskát válasszunk.

 

Ezen kívül vegyük még figyelembe, hogy milyen a belső kialakítása, azaz jól átlátható, rendszerezhető legyen, és általában beleférjen egy kis elemózsia és persze a nélkülözhetetlen víz is. Az utóbbinak persze egy külső, hálós zseb is otthont adhat. Tudjuk, hogy a tökéletes iskolatáskát megtalálni nem könnyű. Ilyenkor figyelembe kell venni a gyerek magasságát, súlyát, valamint az életkorát is.

 

1.    Gurulós hátizsákok

 

Azonban nagy segítség lehet az is, ha gurulós iskolatáskát választunk. Ez azért is praktikus mivel, ha nem hordja a hátán, akkor nem kötelező, hogy ergonomikus kialakítású legyen. Általában a kisiskolások nem olyan erősek, mint felsőbb osztályos társaik, ezért nekik óriási segítséget jelenthet egy gurulós táska. Ráadásul nem csak iskolába, hanem akár nyári táborokba és utazások alkalmával is szuper választás. Használhatják diákok, kirándulók, minden korosztálynak ideális. Ezek a táskák levehetők a húzószerkezetükről, aminek köszönhetően külön hátizsákként is funkcioálnak.

 

3.    Gyerek bőröndök

 

Nyakunkon a nyár, a táborok és a nagyszülőknél töltött hétvégék időszaka, így nem maradhatnak ki a listából a gyerek bőröndök sem. A tapasztalatok alapján sokkal nagyobb kedvvel veszik ki részüket a bepakolásban a kis kalandorok, ha valamilyen szép, színes és mesefigurás bőröndökkel utazhatnak. De miért is van szüksége a gyerekeknek saját bőröndre? Mert izgalmasabbá teszi az utazást a gyerekek számára, valamint felelősségérzetre tanít, hiszen nekik kell figyelniük a saját csomagjukra. Ha pedig az egész család utazik, akkor megkönnyebbíti a bepakolást, hiszen van külön hely a gyerekek részére is.

 

4.    Hátizsák a nagyobbaknak

 

 

Gyermeknapon a tinédzsereket is ugyanúgy ünnepeljük! Azonban a kamaszok számára már korántsem mindegy, hogy milyen hátizsákot választunk. Napjainkban a serdülőkorú gyerekek erős öntudattal rendelkeznek, és ragaszkodnak ahhoz, hogy saját maguk határozzák meg és válasszák ki, hogy milyen hátitáskát vegyenek nekik a szüleik. A legklasszikusabb iskolatáska középiskolásoknak is a hátizsák, amelynek egy formáját már óvodáskortól használják a gyerekek. Sokan szeretik, mert kényelmes, divatos és szabad mozgást tesz lehetővé. A külső mellett fontos, hogy a táskának sok zsebe legyen, illetve az is előnyt jelent, ha van egy külön laptoptartós rekesze. Remek megoldás lehet ilyen esetekben egy laptop tartós hátizsák, mert így nincsen szükség további céltáskára, azaz laptoptáska beszerzésére sem. Nemcsak költséghatékony dolog, hanem célszerű is.

 

Általánosságban elmondható, hogy napjaink választékában csak a gyermekek fantáziája jelenthet határt. Stílus, szín, anyag, méret, ár, dizájn, használat stb., biztosak lehetünk abban, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és céljainak megfelelő iskolatáskát, gurulós táskát vagy gyermekbőröndöt. Ha pedig bárkinek kérdései támadnának a kiválasztásában, keressen minket nyugodtan.

 

Keresés