Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Az Év Internetes Kereskedője Díj 2020

Az Év Internetes Kereskedője Díj 2020

Az etaska.hu ebben az évben is pályázik az Év Internetes Kereskedője Díjra.

 

Segíts nekünk szavazatoddal és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Idén kétféleképpen is szavazhatsz, hiszen a GoodID-val való szavazással duplázod a nyerési esélyeid.

Itt szavazhatsz ránk: https://evker.hu/szavazok/?szavazas=www.etaska.hu

 

Az e-kereskedelem idén nagyobb fókusz kapott, mint valaha: a kereskedők óriási energiákat összpontosítottak arra, hogy a lehető leggyorsabban reagáljanak a járvány miatt megváltozott helyzetre. A piaci szereplők célja, hogy fennmaradjon az érdeklődés az online vásárlás iránt és a jövőben preferált csatorna legyen. Többek között ezeket a szempontokat is figyelembe véve írták ki idén az Év Internetes Kereskedője Díjra pályázatot.

A díjról

Idén 14. alkalommal újra meghirdetésre kerül az Év Internetes Kereskedője Díj. A Díj legfőbb célja változatlanul a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése, az online vásárlás iránti bizalom építése. A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat.

Rólunk

Webshopunkat, az Etáskát 2011-ben indítottuk el, amelyet folyamatosan a kor és a vásárlói elvárásoknak megfelelően fejlesztettünk. 2018-ban eljött az ideje szintet lépni, magasabbra tettük a lécet, melynek köszönhetően forgalmunk folyamatosan emelkedett és a vásárlói visszajelzések alapján Magyarország egyik legnagyobb táska webshopjává nőttük ki magunkat! Ekkor elérkezettnek láttuk az időt egy igazán profi, divatos és minden szinten jól használható webshop fejlesztésére.

Több hónapos tervezés után, igazi csapatmunkával, amelyben a marketing és a SEO csapatunknak, a grafikusoknak és sitebuildernek is nagy szerepe volt, vadi új köntöst kapott szeretett webshopunk. Mindeközben újraterveztük és levédettük logónkat, Facebook és Instagram oldalunkat pedig élettel és tartalommal töltöttük meg, melyekről azóta is értesülhettek promóciónkról, legújabb termékeinkről.

A tavalyi évben pedig legnagyobb büszkeségünkre az “Év Internetes kereskedője” díj “Legjobb Felhasználói Élmény” kategóriájában első helyezést értünk el.

Keresés