Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Black is Back - NYEREMÉNYJÁTÉK

Black is Back - NYEREMÉNYJÁTÉK Nyerd meg 2 barátnőddel az etaska.hu őszi BLACK is BACK kollekciójának 3 ellenállhatatlan darabját!


KATTINTS IDE ÉS GYERE Az INSTAGRAM OLDALUNKRA AHOL JÁTSZHATSZ!

(Vagy Instagramon keresd az @etaska.hu profilt.)

 

A játék során kommentben be kell jelölnöd azt a 2 barátnőd, akivel szívesen nyernél! A pontos részleteket megtalálod Instagram postban.

 

 

____________

 

A JÁTÉKRÓL BŐVEBBEN:

A kommentelők között a nyertes 3  különböző BLACK is BACK kampányban résztvevő táskák nyer!

 • A játék időtartama: 2019. szeptember 16-25. 24:00
 • Sorsolás időpontja: 2019. szeptember 30.
 • A nyertes kommentelőt Instagramon értesítjük!

 

Játékszabályzat: 

 

 

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

Etáska.hu Instagram BLACK is BACK NYEREMÉNYJÁTÉK!

 

1. Etaska.hu Kft. (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u 15.), továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a 11. pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos), eleget tesz a játék felhívás részleteinek. 

2. A játék részletei: A játék az Etaska.hu webáruház keretein belül zajlik. A játékban résztvevőknek be kell jelölniük kommentben egy barátjukat a játékra hívó posztban. Így Instagram regisztrációs profiljukkal részt vesznek a játékban. 

3. A játék menete: A játék végén azok között, akik betagelték/bejelölték a játékra hívó Etaska Instagram posztban 2 barátjukat, 1 fő nyertest sorsolunk ki, aki megnyeri a 3 db különböző típusú valódi bőr táskát.

4. A játék időtartama: 2019. szeptember 16-25. Az utolsó nyereményjáték regisztrációk (kommentek, 2 barát betagelése/bejelölése), melyek részt vesznek a sorsolásban szeptember 25. 24:00 előtt kell, hogy érkezzenek. Az ezt követően érkező regisztrációkat a játékkal kapcsolatban nem tudjuk elfogadni. Egy játékos (komment, 2 barát betagelése/bejelölése) a játékban többször is szavazhat, azonban nem jelölheti be kétszer ugyanazt a 2 személyt. Amennyiben többször jelöli ugyanazt a 2 főt, úgy ezeket a duplikációnak tekintjük így csak egy szavazatnak számítjuk. 

 • A nyertes kisorsolásának időpontja: 2019. szeptember 30. 
 • A nyertes, a játékra hívó Instagram posztban 2 barátot betagelő/bejelölő (komment) profilok közül kerül kisorsolásra számítógép segítségével. 
 • A Szervező a Játék kiírása értelmében 1 db Instagram posztban, 2 főt tagelő/bejelölő profilt sorsol ki. 
 • A szervező 2 fő pótnyertest sorsol. 
 • A nyertes értesítése: 2019. szeptember 30. (Instagram üzenetben) 
 • A nyeremény átvétele: A nyertessel időpontot és részleteket egyeztetünk.

5. A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. 

6. A játékot az Instagram és a Facebook semmilyen módon nem támogatta, szponzorálta, hozzá nem köthető. 

7. A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Kommentekért. 

8. Nyeremény: 3 db Etáska Black is Back kampányban részt vevő különböző típusú táska

 • A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt másik nyereménnyel helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. 
 • A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el. 

9. A Szervező nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 

10. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre át nem válthatók. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő, előre nem látható költségek a Játékost terhelik. 

11. A Játékból ki vannak zárva az Etaska.hu Kft. dolgozói és ezen személyek Ptk. 8:1. par. (1.) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. 

12. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a www.etaska.hu/blog_2 oldalon, valamint további tájékoztatást kérhet a hello@brandmakers.hu e-mail címen. 

A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata a www.etaska.hu/blog_2 internetes oldalon egy blog bejegyzésben jelenik meg. 

14. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából/játékából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban/játékban csalást/hamisítást követ el. 

15. A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a Játék során bekért és általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához - és annak idejére - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. 

 

Az adatok kezelője a Szervező Etaska.hu Kft., aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli. 

 

Etaska.hu Kft. 

2019.09.16.

Keresés