Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ön itt jár: > >

Blog

Egy előző cikkünkben sorra vettük, hogy a középiskolás lányok milyen hátizsákot választanak maguknak előszeretettel. Most nézzük meg, hogy a középiskolás fiúkat milyen iskolatáska kínálat várja, amikor új hátizsákot szeretne vásárolni számukra valamely hozzátartozójuk, ismerősük akár szükségből, akár ajándékba.

Bővebben

Múlt héten bemutattuk nektek, hogyan érdemes helytakarékosan csomagolni, ha az ember rövidebb útra indul és csak egy kabinbőröndöt visz magával. Most azokat szeretnénk hasznos tanácsokkal ellátni, akik hosszabb időre, tengerentúlra indulnak útnak és inkább a feladott poggyászt választják.

Bővebben

Sehogy sem akar beférni az az utolsó pár cipő? Hatodszor pakolod át a kis bőröndöd? Fájó szívvel szelektálod a ruhákat és csak egy könnyű újságot próbálsz bepréselni a táskádba a kedvenc regényed helyett? Mutatunk néhány jól bevált praktikát, hogy semmit ne kelljen otthon hagyni!

Bővebben
1 táska. 3 szett. 3 alkalom. Használd ki maximumon egyik kedvenc táskánk! Viseld különböző szettekkel, mutatjuk hogyan!
Bővebben

Március elsejével beköszöntött a meteorológiai tavasz, de még nem késő elkezdeni formába rázni magad az első strandolás előtt. Iktass be a heti rutinodba legalább három edzést, meglátod, nem marad eredmény nélkül.

Bővebben

Nincsen ennél egyszerűbb és könnyebb feladat. Webáruházunk ugyanis minden olyan eszközt és információt a rendelkezésedre bocsát, ami a Wizzair fapados légitársasággal való utazáshoz elengedhetetlenül szükséges. Így egyáltalán nem lesz nehéz a Wizzair kézipoggyász súlyhatár betartása.

Bővebben
A férfiaknál is fontos a minőségi táska, főleg ha az aktatáskáról van szó. Bemutatjuk legújabb modellünket és hogy miért is fontos egy strapabíró táskát választani!
Bővebben
Ikonikus táska rovatunk folyatódik, méghozzá egy klasszikus Chanel darabbal. A táska minden apró részlete jelentést hordozott a tervezőnőnek, magának Gabriell Coco Chanelnek. Lássuk is mik ezek.
Bővebben

A hátizsák az a típusú táska, amelynek olyan sokféle változata létezik, hogy megszámlálni sem lehet. Nincsen olyan alkalom, amelyre ne találnánk az öltözékünkhöz illő kényelmes, praktikus hátitáskát. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy az informatikusok és a laptopjukat bármilyen célból magukkal hordozó emberek legnagyobb örömére megjelentek a laptop rekesszel ellátott hátizsákok.

Bővebben

Esős időben esernyőt tartunk a fejünk fölé, napos időben kalappal védekezünk a nap káros ultraibolya sugarai ellen. Ugyanezt a kényelmet akarjuk biztosítani a babakocsiban ülő apró gyermekeknek is, akik teljesen és védtelenül ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ha nem óvjuk meg őket kellően az elemektől. A legsokoldalúbb megoldás erre a problémára a babakocsira szerelhető és így a kezünket szabadon hagyó univerzális esernyő.

Bővebben

Keresés