Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Felmerülhet bennünk az a kérdés szülőként, hogy mi értelme van a gyerek bőröndöknek, miért nem jók csak simán a hátizsákok vagy a kisebb utazótáskák? Van értelme ezeknek a színes bőröndöknek? Mi teljesen megértjük, ha valaki így gondolkodik és szkeptikus a témával kapcsolatban, de garantáljuk, hogy ha elolvasod ezt a blogbejegyzést, akkor biztosan megfog változni a véleményed erről!

Bővebben

Nemsokára itt a nyár, végre csillapodtak a járvány miatt kialakult korlátozások. Sok embernek ez lesz az első alkalom a COVID-19 óta, hogy rávegye magát egy kellemes és pihentető nyaralásra. Éppen ezért tudjuk, hogy nem csak azt kell ilyenkor kitalálni, hogy hova menjünk és hogyan, hanem hogy mit vigyünk magunkkal és miben? 

Bővebben

Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk adni 3 tippet, hogy hogyan tudjuk a bőr táskáink életét meghosszabbítani! Ha neked is van egy olyan bőr táskád, amit semmi pénzért sem cserélnél le, akkor neked kifejezetten ajánljuk, hogy hasznosítd ezeket a tanácsokat. 

Bővebben

Az Utazási kisokos sorozatunk 3. részében ki szeretnénk térni arra, hogy mi az, ami változott a koronavírus járvány óta, és mire kell figyelnünk külön, ha most megyünk valahová repülővel. Ha esetleg a repülős utazással kapcsolatban az érdekelne, hogy mekkora bőröndöt vihetsz magaddal, vagy mit tehetsz a bőröndödbe akkor ide kattintva meg tekintheted a sorozatunk 1. részét és ide kattintva pedig a 2. részét.

Bővebben

Az Utazási kisokos sorozatunk 2. részében arra szeretnénk kitérni, hogy mit szabad, és mit nem szabad rakni a bőröndjeinkben repülős utazás során. Eltérő információkat olvashatunk az interneten arról, hogy mit is szabad, és hogyan, de ez sokszor már nem releváns, vagy rossz információkkal vannak ellátva. Éppen ezért összeszedtük egy csokorba a fontos tudnivalókat  pontosan a Wizz Air és a Ryanair hivatalos tájékozatóiból, hogy nektek már ne kelljen órákat tölteni az információk kutatásával. Vágjunk is bele!

Bővebben

Kisokos Ryanair és Wizz Air repülős utazáshoz.

Egyre több országban oldódnak fel a COVID-19 okozta korlátozások, emiatt pedig, még több ember veszi rá magát, hogy újra repülővel utazzon. Sokan úgy érzik, hogy a koronavírus járvány miatt 2 év kimaradt az életükből, mert nem utazhattak, elmaradtak koncertek és egyéb kulturális programok. De olyanok is akadnak, akik még sosem ültek repülőn, és azért, hogy kiszakadjanak ebből a mókuskerékből, most eldöntötték, hogy elutaznak és világot látnak. Méghozzá repülővel!


 

Bővebben
A COVID-19 járvány már 2 éve tombol, ez alatt az időszak alatt pedig megszámlálhatatlan repülőgép járatot töröltek a légitársaságok. Vagy azért, mert kevés ember utazott volna a járatokon, vagy azért, mert rengeteg ország zárta le a határait. Éppen emiatt, amikor újra megnyitottak az országok, egyre divatosabb lett az autóval való utazás. Hiszen, ha még is újra lezárnak egy országot, nem fog elveszni a jegyünk és a pénzünk a zsebünkben maradhat. Ebből a szempontból sokkal biztonságosabb lett az autós utazás megtervezése. Kis hazánkban is egyre népszerűbb lett a belföldi utazás, és a környező országok felfedezése. 
Bővebben

Eljött az év vége, már csak egy hónapot kell kibírnunk az évből, de sokszor ilyenkor van a legnagyobb hajtás, hisz jönnek az ünnepek. Ilyenkor sokkal több elintéznivalóink vannak, a magán életben és a munkában egyaránt. De sajnos az idő is egyre rosszabb, hideg van és szinte nincs olyan nap, hogy ne esne egy keveset az eső. Ilyenkor pedig, nagy megmentőnk tud lenni egy esernyő! Szinte elengedhetetlen napi kellék, ha az utcára lépünk egy jól megbízható esernyő. Nagyon kellemetlen tud lenni, ha a zuhogó esőben kell valahová mennünk, és az út alatt bőrig ázunk, míg a munkába érünk vagy valami fontos eseményre igyekszünk. Éppen erre az időre tekintettel gondoltuk, hogy bemutatjuk az esernyő kínálatunkat, hogy segítsünk megtalálni a hűtársat mindenki számára. Azt a társat, ami ott lehet mindenkinél amikor megy valahova és megvédi őt a mostani borzalmas esős időtől! 

 

 

Bővebben

Meguntad a régi táskádat és szeretnél egy újat beszerezni, de nem tudod még milyet? Ez a blogbejegyzés éppen ebben kínál neked segítséget! Összegyűjtöttünk neked 4 stílulásban teljesen különböző újdonságot a webshopunkról, melyeket mi most nagyon szerettünk ősszel! Nem csak a színük csodaszép, hanem a minőségük is fantasztikus. Lássuk tehát az általunk javasolt 4 táskát!

Bővebben

Úgy gondoljuk, hogy a mai fogyasztói társadalomban, egyre fontosabb szerepet játszik, hogy oda figyeljünk a környezetünk védelemére. Sokat számít, hogy maga az egyén mit tesz ezért. De még többet számít az, ha egy vállalkozás dönt úgy, hogy oda figyel arra, hogy a hulladékuk lebomló legyen, szelektíven gyűjthető, vagy éppen leredukálja a szemetük mennyiségét.

De mit teszünk mi a környezetért? Néhány példát hoztunk nektek, a mi törekvéseinkről, amit lentebb olvashattok!

Bővebben

Keresés