Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Ikonikus táskák - Hermès Birkin

A divatban sok táska fazon, szín és anyag váltakozik szezononként (amit mi imádunk persze), de érdemes kicsit visszatekinteni a múltba és felidézni azokat a táskákat, ami több tervezőt és hölgyet inspiráltak és inspirálnak mind a mai napig. Mai blog bejegyzésünkben az ikonikus táskák egyikét, a Hermès Birkint mutatjuk be.

Alapdarabok

Mi nők szertjük váltogatni a ruháinkat, követni a legújabb trendeket! De mindnyájan tudjuk, hogy minden igazi nő szekrényében ott azok a bizonyos „alapdarabok”, amelyekkel sosem lőhetünk mellé! Ugye a Tiédben is?

Kacér állatminta

Ősz beköszöntével eltehetjük a nyári ruhadarabjainkat, ilyekor már más trendek kerülnek előtérbe! A tipikus őszi színek, mint a bordó, mustársárga és a föld-színek mellett a régi-új trend, az állatminta már Neked is biztos szemet szúrt! Ez az a klasszikus minta, ami soha nem megy ki a divatból, mindig ismétli önmagát.

Őszi virágminta

A virágmintáról általában a tavaszi, nyári időszak jut eszünkbe, pedig különféle variációban nem csak ezen időszakban viselhetjük kedvenc, mintás darabjainkat. Ősszel mindenki szépen lassan visszarendeződik a sötétebb színekhez, mint a burgundi, zöld, szürke vagy a klasszikus fekete. 

Egy táska nem táska!

Nőként vannak táskáink. Táskák, amelyeket imádunk, amiket alig hordunk és amiket nem is értjük miért vettünk meg. Mostani blog cikkünkben sorra vesszük, melyek azok a táska típusok - ha úgy tetszik alapdarabok -, amelyeket, ha eddig még nem szereztél be, akkor ezt mindenképp pótolnod kell! 

BAG to School!

Igen ez a nap hihetetlenül gyorsan eljött ismét. Kezdődik a suli... De, hogy kicsit feldobjuk a kedved, mostani blog cikkünk arról szól, hogy mik is az idei őszi trendek és hogy azokhoz hogyan párosítsd kedvenc táskád! Legyél képben, olvass tovább!

Pakolj profin!

Nyáron mindannyian vágyunk a jól megérdemelt pihenésre!

Bárhova is tervezzük az utazást egy megbízható, strapabíró és nem elhanyagolhatóan design-os bőröndre, táskára mindenképp szükségünk lesz!

Mégiscsak kell a púder!

A púder rózsaszín a tavalyi év top színe volt, idén pedig még mindig a nyár egyik kedvenc színe! A pasztell a tavalyi évet követően az idei nyáron is nagy trend, különösen a rózsaszínes árnyalatok, amelyek könnyedén kombinálhatóak a többi fagyi színnel vagy akár az örökké elegáns fehérrel is.