Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Már lassan szeptember vége, a vénasszonyok nyara még csak felénk sem hederített, azonban az őszi időjárás elkerülhetetlenné vált! Már előző cikkünkben ecseteltük a gyönyörű őszi színeket, ahol női táskákon volt a hangsúly. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a mai blog bejegyzésünkben a férfi táskák kerülnek a porondra! A kínálatunkban rengeteg igényes és minőségi férfi táska található, kár lenne szó nélkül elmenni mellettük. Ha kíváncsi vagy az egész férfi táska kollekciónkra, akkor ide kattintva meglesheted azt, azonban, ha kifejezetten őszi darabokat keresel, akkor görgesd tovább a cikket, és mi bemutatjuk neked a jelenlegi kedvenceinket! Ha pedig ajándékba szánnál egy táskát férfi ismerősödnek, különösen hasznos lehet számodra ez a cikk.

Bővebben

Eljött az ősz, ezzel együtt beköszöntöttek a tipikus őszi színek is. Tudjuk, hogy az ősz nem mindenki kedvenc évszaka, hiszen elmúlt a nyári forróság és a nyaralások időszaka is. Azonban a gyönyörű színeknek senki sem tud ellenállni! Gondoljunk csak a csodás bordóra, barnára, narancsra és sötét zöldre! Ezek a földszínek olyan gyönyörűek, hogy ilyenkor nehéz nemet mondani nekik, bármennyire is nem kedveljük ezt az évszakot. Most pedig megmutatjuk nektek, hogy nálunk milyen táskákat tudtok beszerezni, ha szeretnétek ti is őszbe borulni! A blog bejegyzés olvasása mellé ajánlunk egy meleg Pumpkin Spice lattét fogyasztásra a Starbucksból, egy őszi filmet, egy meleg piha puha takarót és finom illatú gyertyákat.

Bővebben

Depo.hu készített az évben egy Ecommerce Évkönyv és Toplista ’22 című kiadványt, amiben összegyűjtötték, hogy Magyarországon mely webshopok uralják az e-commerce piacot. Ahhoz, hogy a listában szerepeljen egy webáruház meg kellett felelnie néhány kitételnek. Például, webáruháznak tekintettek minden olyan weboldalt, amely fizikai terméket értékesít, házhoz szállítja azt és rendelkezik a kosárba gombbal és a megrendelés funkcióval. De az is egy fontos szempont volt, hogy rendelkezzen magyar domain címmel, és hogy a legutolsó lezárt üzleti évben elérte a nettó 100 millió Ft-ot.

Bővebben

Egyre inkább égető kérdés az emberiség számára az, hogy az egyén hogyan tudna javítani a jelenlegi környezeti problémákon? Mint például az extrém éghajlatváltozás, globális felmelegedés, erdőtüzek, árvizek, jégolvadás és még sorolhatnánk. Erre a kérdésre, nem létezik teljesen egyszerű válasz. Hogy miért? Mert ez egy eléggé komplex dolog. Hiszen sokan szeretnénk, ha ezek a környezeti katasztrófák alább hagynának, azonban az emberek „önző” módon nem hajlandóak egy-egy dologról lemondani, amik azonban igen káros hatással vannak a környezetre. De ezzel semmi gond nincs, míg ezeket mértékkel végezzük. És a mértéken van. hangsúly. Úgy tudunk a Földön a legtöbbet segíteni, ha mértékkel, de behozunk olyan új környezetvédelmi szokásokat az életünkbe, amiket mi magunk is szívesen teszünk, nem érezzük tehernek, és nem kell olyan dolgokról lemondani, ami boldogabbá teszi az életünket. Ilyen például az utazás.

Bővebben

Folytatjuk a rémálom a repülőtéren című blog sorozatunkat, ahol a bőröndökről és poggyászokról szóló rémtörténteket vesézzük ki! Aztán eláruljuk azt is, hogy mit tudunk tenni, ha ezek velünk is megtörténnének. Ha még nem olvastad volna az első részt, ami a repülőjárat késéről és törlésről szól, akkor ide kattintva megnézheted azt. 
 

Bővebben

Mostanában egyre több rémtörténtet hallhatunk ismerősöktől és olvashatunk hírportálokon arról, hogy mi folyik napjainkban a reptereken. Éppen ezért nem meglepő, hogy lassan nem csak attól fél az ember, hogy a levegőbe kell egyáltalán merészkednie, hanem már attól is, hogy vajon mennyit fog késni a járata, elfogják-e törölni azt, vagy milyen kalamajka fog már megint kialakulni. Ha szeretnéd tudni, hogy ebben az esetben te magad mit tudsz tenni, akkor olvasd tovább a cikket!

Bővebben

Pár hét, és megkezdődik a naptár szerinti ősz, ami azt jelenti, hogy újra kezdődik az iskola. Vagyis a fiatalabbak számára ezt jelenti, viszont mi nem szeretnénk megfeledkezni az egyetemista fiatal felnőttekről és a már munkavállaló felnőttekről sem. Éppen ezért a mai bejegyzésben szeretnénk egy pár szót szólni az éppen számukra kedvező laptop hátizsákokról. Ha egyetemre jársz, vagy olyan munkahelyed van, ahová magaddal kell hordanod a laptopodat, akkor ez most neked szól!

Bővebben

Ha szeretnénk beszerezni egy praktikus, kényelmes és strapabíró táskát, akkor általában a hátizsákra esik a választásunk, hiszen minden élethelyzetben megállja a helyét. Legyen szó utazásrólkirándulásrólmunkáróledzésről vagy akár iskoláról. Tehát bárhová betudjuk szerezni a tökéletes hátizsákot. De mi van akkor, ha a praktikusságnak a mesterfokára hágunk? Ott vannak a gurulós hátizsákok! Miért lehet jobb választás számodra egy gurulós hátizsák? Ebben a blogban bemutatjuk nektek, hogy mennyi olyan élethelyzet van, ahol igencsak jól tud jönni, ha a táskádnak kereke van!

Bővebben

Eljött az augusztus első hete, ami még bőven nyár, azonban a boltokban már kikerült az „Iskolakezdés!” tábla, és előkerültek a füzetek, tollak, ceruzák és egyéb tanévkezdéssel kapcsolatos holmik. Éppen ezért kell már most beszélni arról, hogy milyen iskolatáskát érdemes vásárolni a gyerekeknek hiszen, ha utolsó pillanatra hagyjuk, akkor lehetséges, hogy elkapkodják a jó minőségű darabokat. Iskolatáska választásánál pedig kifejezetten fontos, hogy jó minőségűt, és a megfelelőt vegyük. Így ebben a blogbejegyzésben átbeszélünk minden fontos tényezőt, amire figyelnünk kell a vásárláskor. Eközben pedig kicsiktől a nagyokig megemlítjük, hogy melyik korosztálynak melyik fajta táska ajánlott a leginkább. 

Bővebben

Folytatódik az Utazási kiegészítők címet viselő blogsorozatunk immáron a 6. résszel! Ahogyan az előző részekben, úgy minden részben más és más kiegészítőre fektetjük a hangsúlyt. Bemutatjuk a kiegészítők hasznosságát, mire is jók pontosan, és hogy miért érdemes ezekre beruházni és azt is, hogy hogyan kell ezeket használni. 

Bővebben

Keresés