Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ön itt jár: > >

Blog

Nagylányok számára a praktikusság mellett egyaránt fontos, ha nem fontosabb az iskolatáska dizájnja, kialakítása, színe, márkája. Számos iskolatáska típus közül válogathatnak maguknak az ifjú hölgyek. Hátizsák, üzleti táska, női táska, szinte bármi megteszi, ami divatos, trendi és szép. Az utcákat járva gyakori látvány a női divattáska, a kényelmes sportos oldaltáska vagy a modern aktatáska, amelyet viselőik előszeretettel használnak iskolatáskaként korra és nemre való tekintet nélkül.

Bővebben
Gyere a Facebook oldalunkra és NYERD meg a 10 pár kabinbőrönd huzat egyikét, vagy vidd el a fődíjat, egy Fenix kabinbőröndöt!
Bővebben

Sokan el se tudják képzelni, egy aprócska táskával hogyan élhetők túl a dolgos hétköznapok. Pedig van megoldás. Kedvenc kis táskánk tökéletes példája annak, hogy picibe is praktikusan lehet pakolni! Mutatjuk, mit tud!

Bővebben

Nem kell mást tennünk, mint szétnézni az esernyő kínálatban, ahol mindenki megtalálhatja maga számára a tökéletes esernyőt. Legyen az praktikus vagy inkább divatos, hagyományos vagy automata, egyszínű vagy színváltós, női vagy férfi.

Bővebben

2018. november 1-től a Wizzair megváltoztatta a poggyászokra vonatkozó irányelveit, és új szabályokat vezetett be. A Wizzair kézipoggyászokról szóló szabályait korábbi cikkünkben már részletesen átvettük, ezért a továbbiakban kizárólag a feladott poggyászokra és azok tartalmára fogunk koncentrálni.

Bővebben

A legegyszerűbb szetted is könnyedén kifutós megjelenéssé varázsolhatod pár alapszabály betartásával! Tippjeink segítenek eligazodni, hogy hogyan válassz megfelelő kiegészítőket az öltözékedhez.

 

 

Bővebben

 

Táska esővédő huzattal legtöbbször hátizsákok esetében találkozhatunk. A nylon anyagból készült kiegészítő igen hasznos eszköz zuhogó esőben vagy hóban. Szárazon marad a hátizsák és annak tartalma egyaránt. Utazóknál a váltás ruha, iskolásoknál a tankönyvek. Esernyő mellé kiegészítő védelmet nyújt az ernyő alól kilógó hátizsáknak is.

Bővebben

Bőrönd fóliázásra otthon vagy igénybe vett szolgáltatásként akkor lehet szükség, amikor repülővel utazunk, és poggyászt is adunk fel. A repülőterek hivatalos álláspontja és ajánlása szerint a fóliázás megóvja a bőröndöt az ütődésektől, kopástól, szakadástól, töréstől.

Bővebben

Csábító lehet egy szép, piros bőrönd, ha pimaszul olcsó, de gondoljuk meg alaposan, érdemes-e kockáztatni azzal, hogy gondolkodás nélkül elcsábulunk. Könnyen masszív pénzkidobás lehet a történet vége, ha nem törekszünk arra, hogy minőségi bőröndöt vegyünk maguknak. Méghozzá olyat, amellyel elkerülhetjük a bosszantó baleseteket, és a velük járó hercehurcát, mint amilyen a bőrönd fogantyú javítással járó macera.

Bővebben

A Pantone minden év decemberében kiválasztja a következő év hivatalos árnyalatát, amit 2019-ben a lágyságot, természetességet és melegséget sugárzó élénk narancs és a lágy aranytónus ötvözete, a vibráló Living Coral érdemelt ki, meghatározva ezzel az egész divatvilágot. Az év örömöt sugárzó színe nemcsak a divattervezőket inspirálta, hiszen hatással van a jelenlegi lakberendezési trendekre, design elemekre is. Mi már most imádjuk! Mutatjuk, mivel viseld!

Bővebben

Keresés