Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ajándék ötletek - Nőies púder

Ajándék ötletek - Nőies púder

Már csak néhány hét van hátra Karácsonyig és náhány hét az ajándékok beszerzésére! A Karácsonyi ajándékok kiválasztása pedig ötlet hiányában nem egyszerű feladat!

Hölgyek! Bemutatunk három cikkünkben három csodát, aminek mindannyian örülnénk - csak küldjétek át az Uraknak a megfelelő cikket!

Urak! Ugye nagy segítség voltunk?

ELSŐ: A nőies púder

Egyik kedvenc táskánk a merev tartású, egyterű, olasz gyártású, valódi bőr női táskánk. Belsejében két mobiltelefon tartó rekesz és egy cipzáras zseb található, hogy biztos mindennek meg legyen a helye. Teteje cipzárral zárulRövid füle 50 cm. Rácsatolható hosszú pántja is van, ezt igény szerint tehetjük rá a kis szépségünkre. Ennek a pántnak a hossza 120 cm, szélessége 1,5 cm. A táska alját fém tappancsok, szegecsek védik a kopástól és piszkolódástól.

Mérete: 35 cm x 25 cm x 14 cm.

Nyolc féle színben megtalálható mint a fekete, piros, rózsaszín, taupe, konyak és a kék három árnyalata. Mi a púdert imádjuk!

Kattints a képre a táskáért!

 

Stílusajánló:

Ez a táskatípus az igazi jolly joker! Formája és stílusa miatt a legtöbb színben szinte minden alkalomra megállja a helyét. Hétköznapra, vagy akár egy formálisabb eseményre is tökéletes. Sok minden elfér benne, de mégsem az oversize kategória.

Sikkes és merev formája letisztultságot kölcsönöz! Viseld farmerrel a színesebb darabokat,  vagy elegáns blézerrel a feketét.

Kattints a képre a táskáért!

Keresés