Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Táska újrahasznosított anyagból

Táska újrahasznosított anyagból

A környezettudatosság jegyében napjainkra a divatipar is csatlakozott az újrahasznosított anyagokból készült termékek előállításához annak érdekében, hogy a másodlagos nyersanyagok felhasználásával lelassítsa a Föld természeti erőforrásainak kiaknázását és csökkentse az energiapazarlást.

 

Az élet minden területén megnőtt az igény a zöld, az újrahasznosított termékek iránt. A tudatosan vásárlók számának rohamos emelkedésével a környezetbarát ruhák és kiegészítők, így az újrahasznosított anyagból készült táskák iránt is folyamatosan nő a kereslet. Ennek jegyében táska kínálatunkban is találhatunk újrahasznosított anyagból készült terméket magunk vagy ismerősünk számára nemre és korra való tekintet nélkül.

 

Táska újrahasznosított anyagból - a műanyag

 

Amennyiben mi magunk is tudatos vásárlók vagyunk, aminek következtében szem előtt tartjuk a környezetbarát termékek vásárlását és a szelektíven gyűjtött hulladék újrafeldolgozását, akkor fontos számunkra, hogy a táska is újrahasznosított anyagból készüljön. Táskák esetében leggyakrabban újrafeldolgozott alapanyagból készült bőrhelyettesítőket, azaz műbőröket használnak fel erre a célra.

 

Ilyen például a poliuretánból (PU) készült műbőr, amely a textúrája miatt könnyedén összetéveszthető a valódi bőrrel, mert természetes hatást kelt. Puha és kellemes a tapintása is. Nem utolsó szempont, hogy ezen újrahasznosított anyagokból készült táskák olcsóbb árkategóriában várnak arra, hogy hazavigyük őket magunkkal vagy megrendeljük őket az Etáskáról.

 

Ajándékozzunk zöld táskát

 

Mindenkinek van már legalább egy olyan kedves ismerőse, aki közismerten környezetbarát és ezt a tulajdonságát az Ő életvitele is hűen tükrözi. Ezért amikor arra kerül a sor, hogy meglepetéssel kedveskedjünk neki, mindenképpen szeretnénk őt valami „zölddel” meglepni.

 

Kiváló ajándék lehet egy újrahasznosított anyagból készült táska környezetbarát ismerősünk számára, aki, mint a szelektív hulladékgyűjtés nagykövete, nagy valószínűséggel saját maga is tudatos vásárló és keresi azokat a zöld termékeket, amelyek fenntarthatósági szempontból hozzájárulnak a környezetszennyezés csökkentéséhez. Ha táskáról van szó, ne feledjük el az urakat sem. Könnyedén találhatunk számukra újrahasznosított műbőrből készült táskát, hiszen meglephetjük őket például egy manapság nagyon divatos és trendi minőségi férfi városi hátizsákkal.

 

etaska-taska-hatizsak

 

Könnyen tisztán tarthatóak

 

Valódi bőrhöz hasonló anyaguk miatt a műbőr újrahasznosított anyagból gyártott táskák könnyedén tisztán tarthatóak. Nincsen egyébre szükségünk, mint egy nedves ruhára vagy kefére, amellyel gyorsan tisztára törölhetjük a bepiszkolódott darabot. Makacsabb foltok esetén szappanos szivaccsal távolítsuk el a szennyeződést, majd öblítsük le és tegyük ki száradni.

 

Mindenképpen kerüljük el táskáink – legyen szó bármilyen anyagból varrt bármilyen típusról – mosógépes tisztítását, mert nem éri meg. Habár minden bizonnyal nagyon egyszerű és időkímélő feladat volna, ha táskánkat beledobhatnánk a mosógépbe, hogy a választott program elvégezze helyettünk a piszkos munkát. Ezzel azonban nemcsak a táskánkban tennénk kárt visszafordíthatatlanul, hanem nagy valószínűséggel mosógépünk is költséges javításra szorulna makacsságunk miatt. Nem éri meg a kockázatot. Minden táska, ami újrahasznosított anyagból, műbőrből készült, egyszerűen és gyorsan tisztára törölhető.

Keresés