Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ryanair bőröndök

Rendezés:
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag!(1)
11.990 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(15)
12.990 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(12)
12.990 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
13.990 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
10.990 Ft
Raktáron
3.490 Ft
Nincs raktáron
5.990 Ft
Nincs raktáron
5.990 Ft
Elérhető
5.990 Ft
Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
21.990 Ft
Elérhető
3.490 Ft
Nincs raktáron

A Ryanair bőrönd az égig repíthet!

A Ryanair bőrönd, ahogy az a megnevezéséből is egyértelműen kiderül a Ryanair légitársaság szabályozásaihoz idomított kellék, mely éppen ezért minden fellelhető paragrafusnak megfelel. Ha nem akarsz azon idegeskedni, vajon jó méretű-e a poggyászod, akkor a leginkább logikus lépés, ha olyan kiegészítővel gazdagítod életedet, és ezáltal utazásaidat, mely paramétereivel összhangban van az elvárásként szereplő kritériumokkal. Ez már csak azért is jó döntés, mert így az idegeskedést, frusztrációt és aggodalmat végérvényesen elfelejtheted, és átadhatod magadat a vásárlás, válogatás örömének. Mert hogy a kínálat sokszínűsége zsongító. Megannyi kialakítás, stílus, színvilág közül válogathatsz, harmóniában egyéni elképzeléseiddel. Bár kár lenne tagadni, hogy a pakolás során a legfontosabb pozitívum a praktikusság, de azért az esztétikumot sem lehet a szőnyeg alá söpörni. Lényeges, hogy milyen stílusjegyekkel van megáldva a kiszemelt termék, hiszen kisugárzásával hozzájárulhat jó kedvedhez, ragyogó jelenlétedhez.

Jó, ha száz közül is megismered a csomagodat, persze könnyedén elláthatod pakkodat feliratokkal, amik segítségével beazonosíthatóvá válik a bőröndöd. Ha azon már túl vagy, hogy milyen megjelenésű modell mellett voksolj, akkor jöhetnek a praktikus jellemzők. Nem mindegy, hogy milyen elosztású a koffer, mennyi hely áll a rendelkezésedre benne. A strammság, strapabírás nem lehet kompromisszum kérdése, tehát a minőség az egyetlen olyan jellemvonás, ami nem szenvedhet csorbát, hiszen csak így garantálható a hosszan tartó, elégedett alkalmazás.

A Ryanair bőrönd szárnyakat adhat a pakolásban!

Ha legújabb szerzeményed minden tekintetben összhangban van elképzeléseiddel, akkor az örömteli, feszültségmentes pakolás és utazás borítékolható.

Max. 10 kg súlyú, 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász elsőbbségi beszállással , és ingyenesen egy maximum 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis táska vihető a fedélzetre utasonként.

Keresés