Wizz Air méretű bőröndök

Rendezés:

Bőrönd kabin méret kivehető kerékkel

13.990 Ft

Bőrönd kabin méret kivehető kerékkel

13.990 Ft

Bőrönd kabin méret kivehető kerékkel

13.990 Ft

Bőrönd kabin méret kivehető kerékkel

13.990 Ft

Wizz Air méretű kabinbőrönd a zökkenőmentes utazásért

Sokat utazol repülővel? Akár egy kézipoggyásszal is nekivágsz az utazásnak? Ez esetben fontos tisztában lenni a kiválasztott légitársaság poggyászra vonatkozó szabályaival. Az Etaska webáruházban olyan stílusos bőröndök válogatását hoztuk el, amelyek a Wizz Air légitársaság kézipoggyász szabályainak maradéktalanul megfelelnek. Ha nem akarod, hogy útitársad becsekkolásnál negatív meglepetéseket okozzon válassz Wizz Air méretű bőrönd kínálatunkból és zökkenőmentesen fedezd fel a világ legszebb helyeit.

 

Bővebben a Wizz Air poggyász szabályokról

Ki ne hallott már a Wizz Air légitársaságról? Valószínűleg mindenki, ezért is vitathatatlanul az első nagy kedvenc hazánkban, ha fapados légitársaságról van szó. Ha repültél már vele tudod, hogy utazás előtt fontos tisztában lenni a poggyászra vonatkozó szabályokkal.

 

Wizz Air ingyenes kézipoggyász és fedélzeti poggyász

A Wizz Air minden utas számára egy ingyenes kézipoggyászt engedélyez felvinni a fedélzetre, amelynek mérete nem haladhatja meg a 40x30x20 cm-es méretet és súlya maximum 10 kg lehet. Ez az opció ideális azok számára, akik rövidebb utazásra mennek vagy egyszerűen nincs szükségük sok holmira. Kézipoggyászként célszerűbb döntés egy laptoptáska, női táska vagy hátizsák választása, amely elfér az ülés alatt. Amennyiben több személyes tárgyra van szükséges válaszd a Wizz Priority szolgáltatást jegyvásárlás során, amely egy 55x40x23 cm méretű táska vagy bőrönd felvitelét engedélyezi a repülő fedélzetére.

 

A feladott poggyász mekkora legyen?

Ha hosszabb nyaralásra készülsz a családdal természetesen nem elég egy kézipoggyász kísérete. Ilyen esetekben a Wizz Air legfeljebb 6 feladott poggyászt engedélyez és minden esetben plusz díjakat számít fel, így érdemes felkészülni a többletköltségekre. Valamint a feladott poggyásznak teljesíteni kell a maximum 149 x 119 x 171 cm méretkövetelményt.

 

Stílusos repülés a Wizz Air méretű bőröndökkel

Ha a kötelező köröket letudtuk és tisztában vagy a Wizz Air méret szabályokkal, jöhet a bőrönd vásárlás legizgalmasabb része, a szín és a forma kiválasztása. Azonban az erre vonatkozó rész eléggé szubjektív téma. Ugyanis mindenki szeretne egy stílusos darabot, de az, hogy milyen színű, megjelenésű modellt preferálsz kizárólag az egyedi ízlésedtől függ. Készletünkben a klasszikus bőröndök mellett a legújabb trend képviselőit is megtalálhatod, amelyek garantáltan kiegészítik megjelenésed.

A stíluselemeken túlmenően, a funkcionalitás témakörben általánosabb jellegű tanácsot tudunk adni. Ha rendszeresen utazol és bőröndöd használatban van, mindenképp a strapabíráson legyen a prioritás. Keményfedeles bőröndjeink kiválóak erre a célra, kialakításukkal megóvják személyes tárgyaid a fizikai behatásoktól. Puhafalú bőröndjeink anyaga masszív, de könnyű kialakítása segítségével több teret nyerhetsz a pakolás során és több holmit vihetsz magaddal. Válaszd Wizz Air méretű kabinbőröndünk a divatos és stresszmentes utazáshoz, hogy az úti célra és az ott szerzett élményekre koncentrálhass.

A Wizz Air Magyarországon is egy kedvelt légitársaság, kedvező árai és sok országot érintő közvetlen járatai jó lehetőséget adnak kisebb és nagyobb kiruccanásokra is.

A kényelmesebb böngészés és a problémamentes felszállás érdekében itt összeállítottuk a WizzAir szabványainak megfelelő táskákat, bőröndöket, hogy Önnek ne kelljen azzal fogllakoznia, hogy vajon biztosan elfogadják-e a méretet.

A jelenlegi szabvány méretek a következők:
WizzAir fedélzetre felvihető kisméretű kézipoggyász:

A WIZZAIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.

Az itt található táskák tehát garantáltan megfelelnek ezeknek a méreteknek. Ha pedig még több információ érdekel a poggyász méretekkel, és súlyokkal kapcsolatban, akkor ide kattintva, elolvashatod azokat. Ha kérdés merül fel, keressen minket bizalommal!

 

Wizzair méretű bőröndök

A Wizzair sokak szerint vitathatatlanul az első nagy kedvenc hazánkban, ha a fapados társaságokról van szó, mely nem is csoda, hiszen a személyzet és a kiszolgálás vaskosan tesz is a helyezésért, az utasok elégedettségéért, ráadásul áraik is kedvezőek - folyton akcióznak valamit, Klubtagjaik pedig folyamatosan élvezhetik a kedvezményeket a repülőjegyek árából (tagoknak az éves díj befizetését követően 365 napig csupán WIZZ Discount Club-viteldíj fizetendő a teljes ár helyett, mely legalább 10 Euró kedvezményt jelent jegyenként, valamint az interneten keresztül vásárolt poggyászok árából is minimum 5 Euró kedvezményt biztosítanak), nem beszélve arról, hogy a kis rózsaszín madárralbizony számos úticél elérhető hazánkból.

Amit tudnod kell a kézipoggyászokról: nemrégiben változtattak a szabályzatukon a kézipoggyászokra vonatkozóan: 

A WIZZAIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.

Azoknak, akik biztosra mennének és még bőrönd vásárlása előtt állnak, jó hírünk: a legjobb helyen vannak, hiszen a webshopunk több mint 20.000 darabos széleskörű kínálatából az itt megtalálható összes táska, kabinbőrönd, nagyméretű poggyász megfelel a szabványméreteknek, erre ugyanúgy vállaljuk a fedélzeti garanciát, ahogyan azt is garantáljuk minden vevőnknek, hogy a megrendelés leadását követően 24 H-s kiszállítást teljesítünk munkanapokon, ráadásul mindezt minimum 9.990 Forintos vásárlás esetén ingyen tesszük!