Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Egy táska a mindennapokra - Mosható öko táska!

Egy táska a mindennapokra - Mosható öko táska!

Új blog sorozatunkban, szeretnénk nektek olyan táskákat bemutatni, amik tökéletes választások lehetnek a hétköznapi használatra. Mind ilyen blog bejegyzésben más élet stílushoz passzoló táskákat fogunk megnézni. Azért, hogy mindenki megtalálhassa azt a táskát, amit a saját életébe a leginkább bele tud illeszteni. A mai első részben pedig nem másról, mint egy szuper multifunkciós darabról lesz szó, a mosható öko táskákról. Azért is gondoltuk ezzel kezdeni, mert ez egy olyan darab, amiről úgy gondoljuk, hogy minden háztartásban jelen kellene lennie! Hiszen nagyon jól kihasználható táskáról beszélünk, rengeteg felhasználási lehetősége van, amire a bejegyzés végén tippeket is fogunk adni. Azonban, elsőnek szeretnénk nektek kicsit bemutatni, hogy miért is más ez a táska és mi a különlegessége.

 

 

A táska alapvető funkciója megegyezik egy vászontáska funkciójával. Hiszen bevásárláshoz, nagyobb dolgok cipeléséhez remek választás mindkettő. De az öko táska különleges anyagának köszönhetően, sokkal strapabíróbb, tartósabb és erősebb, mint egy vászontáska. Ebben formában pedig már össze sem hasonlítható, hiszen, ha az öko táska anyagát nézzük, akkor nagyon különleges és környezetbarát összetétele van.  Cellulózrostokból és természetes latexből állítják elő. Ezért, ha először megfogod ezt a táskát, azt az érzést keltheti benned, hogy ez vastagabb papírból készült táska. Ugyanakkor ez ne tévesszen meg, hiszen olyan erős anyag, hogy akár mosható is! Ha pedig igazán fontos neked a környezetvédelem, nem kell aggódnod, hiszen lebomló anyagból készült és újrahasznosítható az egész táska. Anyaga FSC tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az anyag készítése során betartják a nemzetközileg elismert nonprofit szervezet szabályozásait. Leegyszerűsítve: ez a termék megfelel a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés gyártási feltételeknek.

 

Ha szereted a minimalista életfelfogást akkor neked találtuk ki ezt a táskát! Ugyanis kialakítása miatt bármilyen tevékenységre használhatod nincs szükséged minden alkalomra külön táskára. Erős anyaga miatt pedig sokáig hű társad lesz a mindennapokban. Ha csak egy táskát szeretnél venni, akkor garantáltan elégedett leszel ezzel az egy táskával, akár évekig! A táskát két színben találhatod meg a webshopon, szürke és barna színben, így mindenki kiválaszthatja a kedvencét, vagy ami a ruhatárába jobban beleillik. A barna színű táskán a táska elején találunk egy „etaska” feliratot. Míg a szürke abban különbözik, hogy az oldalára egy kisebb címkére került ez a márka jelzés.

 

 

A táska tulajdonságai pedig még csak most jönnek! Ahogyan már említettük bevásárláshoz remek választás lehet. De miért? Méretének köszönhetően rengeteg minden elfér benne, hiszen 43 x 40 x 16 cm. Tágas, mérete tökéletes hiszen nem is túl kicsi, nem is túl nagy, ezért jól megpakolható darab. Éppen ezért a táskának nagyon jó tartása van, nem csuklik össze, így könnyen megtudjuk pakolni a bevásárlással. Plusz a cipelésről sem feledkeztünk meg! Rendkívül strapabíró, 2 hosszúságú pánttal láttuk el a táskát, hogy kézben és vállon is könnyen vihessük. A táskát pedig természetesen megjelenése óta is folyamatosan használjuk és teszteljük! Így bátran kijelenthetjük, hogy a mosható papír táska vállpántja nem vágja a vállat, még akkor sem, amikor csurig van pakolva. 

 

Ismertettük veletek a táska anyagát, kinézetét, stílusát és az alap tudnivalókat is. Most pedig jöjjön néhány extra tipp, hogy mikor és hogyan használhatod fel a mosható öko táskát. 

  • A szokásos nagy bevásárláshoz
  • Piacozáshoz
  • Ruha vásárláshoz (Ajánljuk a turkálókat, hiszen ezek is környezetbarátak!)
  • Iskolába, egyetemre (Laptop, tablet és füzetek is kényelmesen elférnek benne)
  • Munkába (Váltóruha esetén kifejezetten praktikus lehet)
  • Utazáshoz (Hiszen utazáskor is kell valamiben vásárolni, nem igaz? Kilapítva is könnyen elfér a bőröndben)
  • Otthoni tároláshoz (Letisztul megjelenése bármilyen enteriőrbe bele illik. De pro tipp a környezetvédőknek, hogy gyűjthetik benne a szelektív hulladékot is!)
  • És még ezernyi másik ötlet, aminek csak a képzelet szabhat határt!

 

 

Saját tapasztalatunk alapján is elmondhatjuk, hogy mióta elérhető nálunk a táska, mi is nagy szeretettel használjuk. Volt már nálunk többször bevásárlótáska, otthoni tároló és utazáshoz is többször használtuk már, amikor már nem fért el néhány plusz dolog a bőröndben. A lényeg: sosem marad kihasználatlanul ez a táska, mindig találunk neki funkciót. Éppen ezért gondoltuk, hogy vele kezdenénk el az új blog sorozatunkat. Hiszen ez tényleg egy tökéletes táska a hétköznapokra, amit akár évtizedekig használhatunk. Ha felkeltettük az érdeklődésed akkor kattints bármelyik képre, hogy megnézhesd és megrendeld táskát.

 

Keresés