Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Esernyő kisokos a könnyebb vásárlás érdekében!

Esernyő kisokos a könnyebb vásárlás érdekében!

Eljött a november már csak pár hónapot kell kibírnunk az évből, de sokszor ilyenkor van a legnagyobb hajtás, hisz jönnek az ünnepek. Sokkal több elintéznivalónk vannak, a magán életben és a munkában egyaránt. De sajnos az idő is egyre rosszabb, hideg van és szinte nincs olyan nap, hogy ne esne egy keveset az eső. Ilyenkor pedig, nagy megmentőnk tud lenni egy esernyő! Szinte elengedhetetlen napi kellék, ha az utcára lépünk. Nagyon kellemetlen tud lenni, ha a zuhogó esőben kell valahová mennünk, és az út alatt bőrig ázunk, míg a munkába érünk vagy valami fontos eseményre igyekszünk. Éppen erre az időre tekintettel gondoltuk, hogy bemutatjuk az esernyő kínálatunkat, hogy segítsünk megtalálni a hűtársat mindenki számára. Azt a társat, ami ott lehet mindenkinél amikor megy valahova és megvédi őt a mostani borzalmas esős időtől! 

 

Elég, ha csak egyszer ránk szakad az ég az utcán és máris rájövünk mennyire fontos, hogy legyen nálunk nem csak egy esernyő, hanem egy erős és strapabíró darab. Webshopunkban garantáltan megtalálhatod a neked leginkább tetsző esernyőt: legyen szó félautomata, automata vagy kézi nyitású esernyőről. Alapvetően ezt a háromféle típusát különböztetjük meg. Választhatunk férfi esernyő és női esernyő közül egyaránt. Természetesen vannak esernyők, amik átfedik mindkét kategóriát, viszont vannak kifejezetten nő és férfikézre tervezett fajták is. Ezek mindegyike praktikus valamilyen oknál fogva, de ha éppen vásárlás előtt állnál, ebben a blog bejegyzésünkben segítünk kiválasztani a neked megfelelőt.

 

A tökéletes automata esernyők

Az automata esernyők előnye, hogy roppant gyors és egyszerű használni! Ha elered az eső, elég csak megnyomnod az esernyő fogójánál található gombot és egyből szétnyílik! Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen gyors és kényelmes. Ugyanez, ha elállt az eső és összeakarjuk csukni: csak megnyomjuk a gombot és összecsukódik! Így akkor sem kell félnünk, ha tele van a kezünk, vagy sok holmi van nálunk, hiszen egy kézzel is könnyen kinyitható és összezárható. Arra azért figyeljünk, hogy összecsukásnál is rendeltetés szerűén, gombnyomással működtessük. Találhatsz nálunk női és férfi kivitelben, szolidabb egyszínű ernyőket, de akár hivalkodóbbat is. Mivel összecsukhatók, egy táskában is kényelmesen elférnek, bárhová magunkkal tudjuk vinni őket. 

 

Aranyközép út a félautomata esernyők

Ez az esernyő fajta igazából csak abban különbözik az automata társától, hogy míg kinyitni ugyanannyira egyszerű, bezárni már manuálisan kell. Ezt a fajtát általában azért választják, mert valamennyivel kedvezőbb az ára, mint az automata változatnak. A félautomata esernyők között is van rövid, azaz kicsire összecsukható, és van botesernyő is. Az előbbi egy kézitáskákban is elfér. Praktikusak és egyszerű őket használni, valamint a Doppler ernyőink masszívak, teflon bevonatos vízlepergető anyagból vannak, vázuk pedig többnyire acélból készültek. Webshopunkban nagyon szép, stílusos félautomata női és férfi ernyőket is találhatsz!

 

 

Nem automata esernyőt keresel? Akkor válassz hagyományos kézi nyitásút!

Ha ragaszkodsz a hagyományokhoz, akkor a kézi nyitású ernyőinket imádni fogod!  Kézzel nyílik és kézzel kell összetolni használat után is. A kézi nyitású esernyők általában kisebbek és könnyebbek, mint az automata társaik. Érdemes körbenézni weboldalunkon, hiszen nálunk megtalálod a legmenőbb, legminőségibb Samsonite és S.Oliver esernyőket is! Találd meg azt, ami a legjobban illik hozzád. Ha igényes vagy és odafigyelsz az apróságokra is, válassz teflon bevonatos esernyőt, hidd el, megkönnyíti majd a mindennapjaid.

 

Persze vannak, akiknél fontos szerepet játszik az is, hogy az esernyőjük passzoljon az aznapi szettjükhöz, vagy éppen tükrözze a személyiségüket. Nincs probléma, nézz körül kínálatunkban, biztosan megtalálod a kedvedre valót! Reméljük, hogy ez alapján sikerül majd megtalálnod a számodra megfelelő esernyő típust, így már nem kell azon aggódnod, hogy vajon hol is kezdd a keresgélést. Bármilyen kérdésed van az esernyőkkel kapcsolatban, akkor nyugodtan hívd vagy írj e-mailt az ügyfélszolgálatunknak! Igyekszünk minden kérdést a legjobb tudásunk szerint megválaszolni.

 

Keresés