Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Extrém táskák

Extrém táskák

A táska nem csak kiegészítő, hanem statement darab is lehet az öltözködésben. Az évek során több különlegesebb és őrültebb darab is bemutatásra került a kifutókon, most összeszedtük nektek a mi kedvenceinket.

 

Balenciaga IKEA inspirálta táska

A már jól ismert, tipikus kék IKEA táskának jellegzetes jegyeit mindenki felismeri. A stylistok előszeretettel hordják munkaeszközként, hiszen jól telepakolható a fotózásokhoz szükséges ruhadarabokkal, kellékekkel. A híres divatház ezen felbuzdulva alkotta meg a kék oversize táskáját, amit aztán a divat szerelmeseinek jóval borsosabb áron kínált, mint egy egyszerű IKEA bevásárló szatyor ára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balenciaga táska

 

Jil Sander – uzsizacsi

A barna papírzacskó ihlette táska az egyik legegyszerűbb, ám mégis mókás darabja mai listánknak. Különlegessége, hogy tényleg papírból készült, de a Jil Sander logónak köszönhetően az ára 290 US dollárra rúgott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jil Sander bag

 

Thom Browne kutya alakú táska

Ki ne szeretné a kiskedvencét mindig magával vinni? Íme az egyik leghiresebb darab, a kutya alakú Thom Browne, de ma már szinte az összes állatot megtalálod a különböző designereknél.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thom Browne dog bag

 

Chanel – Tejes doboz

A Chanel minden szezonban előrukkol egy-egy újabb különlegességgel. Az egyik kedvencünk a tejesdoboz formájú lait de COCO nevezetű táskája. A tejimádóknak vicces választás lehet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel milk bag

 

Etaska - Neon táskák

És végül, de nem utolsósorban itt vannak a mi legextrémebb darabjaink is, érdemes válogatni közöttük, mert a hatás biztosan nem marad el!

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etaska Neon táskák - Kattints a képekre!

 

 

Keresés