Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Fedélzeti Garancia

FEDÉLZETI GARANCIA

Ismerjük a légitársaságok “próbatételeit”, főleg a fapados légitársaságoknál van, akik milliméter pontosan mérik a súlyt és a méretet. Emiatt sokakban kisebb szorongást okoz a kabinméretű bőröndök vásárlása, mert “Mi van ha nem fogadják el?” 

Bőröndjeinkre fedélzeti garanciát vállalunk, mely annyit jelent, hogy visszavásároljuk a bőröndöt és kifizetjük az esetleges plusz költségeket, ha az adott méretet nem engedik fel a fedélzetre azon a méreten belül amit megadtunk.

A méret garancia vonatkozik minden " Fedélzeti Garanciával" megjelölt kabinbőröndre.

Úgy gondoljuk, ez egy alapvető felelősségvállalás, ami egy kereskedőtől elvárható, mégis szinte páratlan az a fajta hozzáállás.

Legyen jó útja, és ne az ilyen apró, bosszantó dolgokkal kelljen törődnie. Menjen biztosra, hogy nyugodt legyen az utazás.

A légitársaságok tájékoztató kabinméreteit itt tudja megnézni. ( Az adatok tájékoztató jellegűek,erre nem vonatkozik a fedélzeti garancia,

minden esetben az adott légitársaságnál érdeklődjön a pontos méretekről, illetve a beszállókártyán is megtalálja a felvihető poggyász méretét)

Ha probléma adódik, hívjon minket  70/670-0066 vagy írjon emailt az ügyfélszolgálatunknak ugyfelszolgalat@etaska.hu címre.

Keresés