Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ön itt jár: > >

Férfi bakik

Férfi bakik

Igen kedves Férfiak, Ti is tudtok hibázni, főleg, ha az öltözködésről van szó. Ezen esetben viszont inkább a táskákra fókuszálunk, és hogy min is lehetne kicsit változtatni a stílusosabb megjelenésért!

 

Hátizsák

A hátizsák magában nem divatbaki. Ám nem mindegy, milyen állápotban van és milyen öltözékkel viseljük azt. Sok férfitársunk valahogy nem veszi észre az idő előrehaladtával, mikor már igenis le kell cserélni azt az agyon használt hátitáskát. Amikor biztostűkkel van az elromlott cipzár megoldva, vagy már szó szerint rongyosra van hordva, az már sajnos nem szép látvány!

A másik eset, amikor a hátizsák teljesen jó állapotban van, semmi hibája nincs, csak az, hogy nem éppen jó alkalomra hordják azt az urak. Megannyi elegáns, öltönyös férfival lehet találkozni az utcákon, akik az öltönyükhöz sportos, nem éppen hozzá illő hátizsákot viselnek. Semmi értelme és megint nem egy szép látvány. Teljesen elüt a két stílus. Helyette az örök klasszik aktatáskát javasoljuk, amivel nem tudsz mellé fogni. Illetve egyből egy hivatalosabb megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Elméletileg ez a cél ilyenkor, nem? :)

Vászontáska

A táska, amit általában promó céljából adnak különböző eseményeken. Hasznos, általában környezetbarát, de egyáltalán nem férfias. Bevásárló táskának még akár jól jöhet, de mindennapi viseletnek inkább nem ajánlanánk, ha már elmúltál 13 éves...

Az örök klasszik hasitasi

Igen, most éppen aktuálisan ismét trendben van, de ez már egy másfajta fazon, mint azok a régi darabok. Azokra gondolunk most elsősorban, bár az új sem marad életben sokáig. Nem szép látvány a hasitasi, főleg ha egy sörhas is társul hozzá. Próbálj kevesebb dolgot magaddal vinni és azt is inkább egy kisebb válltáskában, mint a hasitasiban.

 

Sok mindent elárul rólunk az öltözködésünk, így ha Te is elkövetted valamelyik tipikus bakit, akkor itt az idő változtatni rajta, ugyanis tényleg el tud rontani egy összhatást a nem megfelelően választott táska!

Nézz körbe az etáska.hu férfi táskái között, és tartsd szem előtt a mit-mivel elveinket! Garantáltan megtalálod a neked való táskát!

Képeinkkel most inkább inspirálnánk és nem illusztrálnánk:

Képek: pinterest

Keresés