Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ha profin akarod nyomni az utazást: összehajtható utazótáska!

Ha profin akarod nyomni az utazást: összehajtható utazótáska!

Tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanazok az utazási szokásai. Vannak, akik próbálják a legolcsóbban kihozni az utazásukat a last minute jegyekkel és hátizsákkal. És vannak olyanok is, akik távoli úticélokat néznek ki, és több bőrönddel kelnek útra. Azonban bármelyik csoportba is tartozz, hasznos lehet számodra ez a blogbejegyzés. Hiszen olyan tippet osztunk meg veled, amit te is hasznosíthatsz utazásaid során. 

Az utazás előtt a csomagolás egyik legfontosabb rész, hiszen minden utazó szeretne minden szükséges holmiját magával vinni útra. Természetesen vannak olyanok, akik a minimalizmusra koncentrálnak, de van olyan, aki szeret inkább több mindent bepakolni. Bármelyik is légy te tudjuk, hogy a csomagolás nem mindig egyszerű. Hiszen olykor nehéz kiválasztani, mely holmikat kellene magunkkal vinnünk. Főleg akkor, ha úgy készülünk, hogy az úticél helyszínén is szeretnénk esetleg magunknak, vagy családnak, barátoknak szuvenírt vásárolni. Ez pakoláskor nehézséget tud okozni, hiszen nem mindig tudhatjuk előre, hogy mennyi helyet kell hagynunk a vásárolni kívánt dolgoknak. Néha pedig az is előfordulhat, hogy nem is tudunk elég helyet hagyni a táskánkban vagy bőröndünkben, hiszen cuccot vinnünk el. Erre kínál szerintünk remek megoldást az összehajtható utazótáskák!

 

Mit kell tudni ezekről a táskákról?

 

Alapvetően az összes összehajtható utazótáska alapja, az, hogy könnyen összelehet őket hajtani egy pici kompakt kis csomaggá. Ezek kis helyen elférnek, akár tárolás szempontjából, ha a lakásunkban nincs elég hely. De ha utazáskor lenne rá szükségünk, akkor is szuper társ, hiszen a bőröndben kis helyen is elfér. Ezek a táskák általában nagyon rugalmas anyagból készülnek, amik jól bírják a strapát. Azért, hogy ne foglaljanak sok helyet összehajtva sem, mindig egy nagyon könnyű, vékony egyben egy tényleg erős anyagból készülnek. Így a súlyuk is nagyon könnyű. Mivel rengeteg igény van, ezért nagyon sok méretben elérhetőek, drágább és olcsóbb változatban is. Természetesen ezek a táskák a mindennapokban is használhatóak, nem szükséges csak az összehajtható mivoltuk miatt használni. Ebből is látszik, hogy ezek önálló utazótáskaként is megállják a helyüket. Azonban remek előnye egy utazótáskának, ha összehajtva is tudjuk tárolni.

Hogyan használd a táskát

 

Rengeteg felhasználása lehet ezeknek a táskáknak, azonban szeretnénk nektek bemutatni azt, hogy mi hogyan használtuk fel egy utazásunk során! Tudtuk, hogy egy olyan helyre fogunk utazni, ahonnan mindenképpen szeretnénk szuvenírt haza hozni, magunknak is és a barátoknak is. Ezért már úgy készültünk az utazásra, hogy odafele egy feladott poggyásszal utaztunk, hazafelé pedig kettővel terveztünk jönni. Így az utazás előtt beraktunk egy összehajtható Samsonite utazótáskát XL méretben a bőröndünkbe, amivel utaztunk. Az utazáson ezt az utazótáskát szétnyitottuk, és a már használt ruháinkat ebbe terveztük gyűjteni. Mivel törékeny ajándékot vettünk ezért azt a bőröndbe terveztük haza hozni. Mint tudjuk a reptéren a feladott poggyászokkal nem bánnak kesztyűs kézzel. Így mi az utazótáskában a ruhákat hoztuk haza, a szuveníreket pedig a kemény bőröndbe. Így nem kellett magunkkal plusz üres bőröndöt hozni az utazásra. És azon sem kellett morfondíroznunk az utazás előtt, hogy hogyan hagyjunk helyet a bőröndbe a szuveníreknek. Sokkal könnyebb és egyszerűbb volt így és az utazás során sem kellett semmin sem aggódnunk. Úgyhogy, ha te is olyan helyre látogatsz, ahol mindenképpen szeretnél vásárolni, érdemes lehet magaddal vinned egy plusz összehajtható táskát, hiszen a bőröndben nagyon könnyen elfér. Ha pedig használnod kell, még az út során is vásárolhatsz a repjegyed mellé plusz poggyász jegyet.

 

Milyen összehajtható táskák találhatók nálunk

 

Méretben és árban is nagyon különböző táskák vannak nálunk, így mindenki megtalálhatja azt, amire a leginkább szüksége van. Ha egy kabin méretű darabra lenne szükséged, akkor a képen a bal oldali típust ajánljuk a számodra, ami 4.490 Ft áron kapható és 24 órás kiszállítással. Erről a táskáról, egy Tiktok videót is találsz a profilunkon, ahol közelebbről is bemutatjuk! Ha egy nagy bőrönd méretű darabra lenne szükséged, akkor ebben az esetben ajánljuk a már fentebb is említett Samsonite utazótáskát, amit a képen a jobb oldalt láthattok. Ez 15.990 Ft-os áron érhető el a webshopban. Ha pedig szeretnéd megnézni a teljes összehajtható táska kínálatunkat, akkor ide kattintva megtekintheted ezeket az utazóinkat!

Keresés