Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Hangolódj velünk az őszre! Őszi divat trendek

Hangolódj velünk az őszre! Őszi divat trendek

Az ősz a divat kedvelőinek kedvenc időszaka, hiszen ilyenkor igazán kiélhetjük kreativitásunkat, mivel az évszak remek lehetőséget ad arra, hogy rétegezzük ruháinkat, illetve a nyári ruhadarabjainkat keverjük akár téliekkel.

 

Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük az évszakhoz igazítani, hanem a sminkünket és minden kiegészítőnket is. Ilyenkor az élénk, nyárias, neonszíneket felváltják a letisztultabb, visszafogottabb, illetve sötétebb, mélyebb árnyalatok. A kiegészítők ősszel is nagy szerepet játszanak megjelenésünkben, hiszen egy letisztult, egyszerű szettet nagyon szépen fel tud dobni egy mutatós táska és pár szép ékszer. Ebben a cikkünkben most bemutatjuk a legősziesebb trendeket!

Top divatszínek: bézstől a nude-ig minden

Az őszi szezon sztárja a divat világában egész biztosan a nude. Lényeg, hogy a natúr földszíneket érdemes most előnyben részesíteni. Egy intenzív fűzöld, vízkék vagy épp napsárga árnyalattal persze érdemes feldobni majd az őszi szetteket is, de azok akkor lesznek igazán a topon, ha meleg földszínekkel, semleges árnyalatokkal vegyítjük őket. Ez a kiegészítők terén sincs máshogy. Itt az ideje a barna bőrtáskákat előkotorni a szekrényből! Ha pedig nincs még barna bőrtáskád, akkor irány a webshop!


Fotó: Pinterest

Anyagban a bőr a nyerő!

A bőr (vagy legalábbis bőrhatású) ruhák már egy ideje divatban vannak, és bár tavaly ilyenkor meghatározóbb trendet képviseltek, még az idei őszi-téli időszak sem múlik el anélkül, hogy említést ne kapnának. A fekete helyett a barnás változatok egy fokkal most népszerűbbek lesznek, a ruhák kialakítása tekintetében pedig nyert ügyünk van, ha klasszikus fazont választunk. Ne félj a bőrt-bőrrel viselni, hiszen egy elegáns bőr kézitáska (vagy akár velúrbőr) is csodásan feldobhatja extravagáns szettünket. Ilyenkor érdemes elgondolkodni rajta, nem lenne-e jobb valódi bőr táskát választani, mely anyagából fakadóan jóval strapabíróbb, így remélhetően több évig hű társad marad. És lássuk be! Egy bőr táska sosem fog kimenni a divatból.


Fotó: Pinterest

Bájos részletek

Masnik! Miként viseljük a hétköznapokban? A masnis blúzok frappáns választ adnak a kérdésre, az őszi kabátok, blézerek mellé jól mutatnak, csinossá teszik a ruhákat, de még a pulóvereket is, ha van rajtuk egy-két kis rátét. De köthetünk masnit vékony selyemsálból is akár táskáinkra. Mi már el is képzeltünk egy romantikus őszi sétát a parkban!


Fotó: Pinterest

Ha pedig te is kedvet kaptál ruhatárad felfrissítéséhez, akkor látogass el webshopunkba, ahol garantáltan szuper áron szerezhetsz be, igazán minőségi és divatos kiegészítőket!

 

Keresés