Hátizsákok minden alkalomra - etaska.hu

Hátizsákok mindenféle stílusban, méretben, fazonban. Ha most éppen egy tuti hátizsákra vágysz, a legjobb helyen jársz, hiszen táska webshopunkban megszámolni is alig tudjuk, mennyi hátizsákot kínálunk a divat és a praktikum szerelmeseinek. Vannak valódi bőrből, műbőrből, laptophoz, túrázáshoz, kiránduláshoz, iskolába, elegáns üzleti, férfi, női, gyermek, stb. Mindenkinek minden alkalomra. Ha sürget az idő és hív az élet, rendelj a 24 órás ikonnal megjelölt hátizsákok közül, és már csomagoljuk is Neked. Jó böngészést, jó táskázást!

Rendezés:

Gabol női hátizsák GA-600240

24.290 Ft 19.890 Ft
18%

Swisswin hátizsák Zöld színben

2.990 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

8.990 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

9.890 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

9.890 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

9.890 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

8.990 Ft

Adventure 80 literes túrahátizsák

8.990 Ft

Fekete vízálló többzsebes hátizsák

7.990 Ft

Fekete vízálló többzsebes hátizsák

8.990 Ft

A Helly Hansen hátizsák bármely helyzetben tökéletes választás!

A Helly Hansen hátizsák kicsiknek, nagyoknak egyaránt jó választás. Nincsen sem korhoz, sem nemhez kötve a használata. Pontosan ugyanolyan tökéletes alternatíva a hétköznapok rohanásának túlvészelésében, társként, mint az iskolai kihívások teljesítésében főszerepet játszó kellékként. Precizitásról és professzionalizmusról árulkodó kialakítása minden kétséget kizáróan a nagyfokú minőség mellett tanúskodik. Ha a hátadra kapod ezt a táskát, akkor az azonnal tapasztalható kényelem mellett még valamit birtokolhatsz, ez pedig a felülmúlhatatlan stílusosság. A Helly Hansen ugyanis nem az a márka, ami minden második üzlet kirakatából rád tekint, hanem az a variáció, mely egyediségével fokozhatja kisugárzásod erejét.

Olyan típusban érdemes gondolkodnod, mely színvilágával teljes egészében egyediséged hű tükre. Ha hozzád a világosabb árnyalatok állnak közel, akkor egyértelmű, hogy ezek felé ildomos tendálnod, míg ha a sötétebb verziók dobogtatják meg a szívedet, akkor nem is kérdés, hogy mi a jó döntés. Ebben a fázisban kizárólag a környezeti hatások szólhatnak közbe. Ha például tudod, hogy rengeteget jársz poros helyeken, vagy nagy az esélye a táskának a koszolódásra mondjuk az iskolai zűrzavarban, akkor nem rossz taktika a koszfogóbb színek preferálása. Természetesen a táska könnyedén tisztává varázsolható mosógép segítségével, de azért nyilván nem cél a folyamatos mosás-szárítás-koszolódás körforgás.

 

A Helly Hansen hátizsák plusz terhet nem ró rád!

A zsák optimális, hátbarát kialakítása egyedülálló módon garantálja hátad, vállaid egészségét és elősegíti a helyes tartás megőrzését. Így akár tele is pakolhatod legújabb szerzeményedet, nem kell nélkülöznöd a testedet támogató körülményeket.

 

Hátizsákok kicsiknek, nagyoknak, túrához vagy a rohanó mindennapokba

Ha hátizsákról beszélünk, elsődlegesen fontos tisztáznunk, annak pontosan melyik alfajára is gondolunk, hiszen kezdve a túrahátizsákoktól egészen az iskolatáskákon vagy éppen a laptopokat, phableteket, tableteket rejtő táskákon át széles a paletta, míg elérünk egészen a női táskákig, s koránt sem mindegy, mire asszociál az ember, hiszen képzeld csak magad elé a képet, ahogy rózsaszín kiskosztümben, tűsarokkal egy sportos túrazsák fityeg a hölgy hátán, miközben épp munkába rohan… Na ugye hogy ugye!

Egy azonban minden kategóriában közös: szeretjük igencsak megpakolni a hátizsákokat, fontos tehát a jó teherbírás, s mindemellett természetesen a kialakítása és minősége is, hiszen mit ér a legszebb táska akkor, ha egy kis szellőtől leszakad vagy éppen nem jó a kialakítása, s emiatt nem kényelmes? Nálunk itt az E-táskánál kifejezetten ügyeltünk arra, hogy úgy válogassuk össze a Hátizsákok kínálatát, hogy mindenki kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül garantáltan megtalálja a számára tökéletes választást (vagy ha ajándéknak szánja, akkor a szerető új tulajdonos ízlésvilágába beleillő hátizsákot), így kapva összesen több, mint 1.000 terméket, melynél ember álljon a talpán, ha nem találod meg, amit kerestél! 9.990 Forintos vásárlás felett a szállítási költségeket mi álljuk!

Ráadásként duplán megéri most a mi termékünket választanod, ugyanis garanciát vállalunk arra, hogy ha a mi webáruházunk bármely kiválasztott darabját megtalálod máshol olcsóbban, mi erőt, energiát nem spórolva igyekszünk megadni a legjobb ajánlatot! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és garantált 600 Forintos kedvezményt kapsz, amennyiben a kosaradba minimum egy teljes árú termék is kerül! Irány a webáruházunk és szörfölj, mielőtt valaki elhappolja az orrod elől az álomtáskád!