Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Hátizsák Karácsonyra!

Hátizsák Karácsonyra!

A kirándulások egyik alapkelléke a hátizsák. Viszont nem mindegy milyet választunk, hogy a szabadban töltött időben kényelmesen, ám minél több mindent magunkkal tudjunk vinni.

Karácsonyra szuper ajándék lehet a megfelelő darab!

Mire figyeljünk? Íme:

A kirándulásos hátizsákok elsődleges szempontja a strapabírás. Érdemes olyat választani, ami vízhatlan, illetve kényelmesen elfér a hátunkon, azaz nem túl nagy, de nem is túl kicsi. A cipzáros illetve zsebekkel ellátott darabok az egyik legjobb választások, ugyanis kisebb eséllyel hagyunk el valamit. A zsebeknek különböző funkciójuk lehet, amivel megkönnyítjük a mit, hol keresünk kérdést.

A hátizsák beltartalma is fontos lehet. Ha egy nagy tér van, könnyen átláthatatlanná valik a táska tartalma, így érdemes olyat választani, ami választékkal van ellátva.

A vállpánt állíthatósága illetve annak párnázottsága nagyon fontos lehet, hogy kényelmes legyen a vállunkon. Sok hátizsák hátsó zsebbel is rendelkezik, ami abból lehet roppant hasznos, hogy nem kell levennünk a hátunkról a táskát, hanem csak hátranyúlunk. A bkk bérlet vagy fülhallgató pont ezen helyen fér el a legjobban.

De sokunknak azért a kinézet is elég fontos tulajdonság. Így színben, fazonban is sok választásunk lehet.

Az Etáska.hu-n rengeteg variáció közül válogathatsz most is!

Keresgélésre fel! Kattints!

Keresés