Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Törzsvásárlói program

TÁSKÁBÓL SOSEM ELÉG! 

A divat mindig változik, nálunk pedig mindig beszerezheted a legfrissebb darabokat. A visszatérő vásárlóinkat igyekszünk előnyben részesíteni, kiemelt akciókkal - megbecsülésünk jeléül. 

Milyen előnyökkel jár?

  • 5% kedvezmény: Törzsvásárlóként 5% kedvezményre vagy jogosult minden termék árából! Igen, ez a kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik!
  • Hűségpontok: 100 forint elköltése után 5 hűségpontot írunk jóvá a regisztrációdra, amit aztán le is vásárolhatsz. 1 hűségpont = 1 forint. 

Így törzsvásárlóként akár 10% kedvezményre lehetsz jogosult!

Hogyan lehetsz törzsvásárló?

Nagyon egyszerű: összesen 50.000 Ft-ot kell elköltened az etaska.hu-n, akár többszöri vásárlással, és máris élvezheted az előnyöket.*

Ennyi az egész! Ugye jól hangzik?

*A törzsvásárlói kedvezményeket egy beregisztrált fiókhoz társítjuk, ezért fontos, hogy mindig ugyanazzal a fiókkal vásárolj!

Érdekelnek egyedi akciók is?

Ha még nem érted el a törzsvásárlói státuszt, akkor se búsulj, hiszen tudunk még egy kiváló lehetőséget! 
Kizárólag hírlevél feliratkozóinknak, akár havi több alkalommal meghirdetett különböző akciókkal szoktunk kedveskedni, legyen szó Samsonite, American Tourister, vagy éppen egy-egy termékkört érintő villám akcióról. Ezen felül elsőként értesülhetsz praktikus tippjeinkről vagy éppen divattanácsainkról.
Ha érdekelnek az akciók, nem kell mást tenned, mint itt az oldalon feliratkozni hírlevelünkre!

 

 

Keresés