Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ikonikus táskák - Lady Dior

Ikonikus táskák - Lady Dior

Ikonikus táskák sorozatunk második részéhez érkeztünk. Mai darabunk a hatalmas örökséggel rendelkező francia divatház ikonikus táskája a Lady Dior.

A Lady Dior táskát Diana hercegnő hozta újra divatba a kilencvenes évek közepén, az akkori francia First Lady, Bernadette Chirac egy ilyen luxustáskával lepte meg a birminghami találkozójuk alkalmával. A kifinomult kézitáskát viccesen „Chouchou-ként” emlegették akkoriban, majd olyan gyakran volt látható Diana hercegnő kezében, hogy „Princesse” névre keresztelték át. Később mégis a „Lady Dior” lett a hivatalos elnevezése az 1947 óta piacon lévő formának, amit állítólag III. Napóleon székei ihlettek. Megtalálható rengetek színben és anyagban, kis és nagy méretben. De az örök klasszik a fekete steppelt marad.

A jellegzetes kocka formájáról, illetve steppeléséről, logojáról azonnal felismerhető, habár mára már rengeteg újratervezést megért. A LADY ART projekt keratein belül, különböző művészek kollaborálásával alkották újra a jellegzetes darabot. 

Marion Cotillard francia színésznő az arca a táskának már évek óta.

Marion Cotillard francia színésznő az arca a táskának már évek óta.

Mi az Etáskánál ugyan nem áruljuk az ikonikus darabot, de számos elegáns és elérhető árú fazon megtalálható kínálatunkban. Valódi bőr táskáink minőségi darabok, széles stíluskínálatunk pedig majdnem minden igényt kielégít. Nézzetek körbe, hogy ne csak a legnagyobb nevekkel, de az őszi trenddel is képben legyetek!

Keresés