Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Ikonikus táskák – Prada ’Galleria’

Ikonikus táskák – Prada ’Galleria’ Ikonikus táskák sorozatunkat szintén a Prada luxusdivatmárka egyik klasszikus darabjával folytatjuk. Ez pedig nem más, mint a Prada Galleria. Napjainkra egy igazi klasszikussá vált, a divattörténelem fontos darabja és népszerűsége évtizedek óta töretlen.

 

Ez a modell hivatalos neve, de jobban ismerik a bennfentesek Saffiano Lux táskaként, a bőr miatt, amiből készül. Ezt a különleges anyagot Mario Prada, a brand alapítója, a jelenlegi kreatívigazgató, Miuccia Prada nagyapja találta ki és szabadalmaztatta.

És hogy honnan a név? A Prada első üzlete után kapta nevét, amely Milánóban, a Galleria Vittori Emanuele II-ban nyílt. Plusz jó hír, hogy ma már rengeteg színben, formában és méretben kapható! Taylor Swift, Miranda Kerr és Rihanna is előszeretettel hordja.

Kifejezetten strapabíró és tartós, sőt a karcolásoknak és a víznek is ellenáll, szuperül tartja a formáját, szóval igazi városi amazonoknak készült - nem véletlen, hogy az olasz királyi család bőröndjei is ebből a speciálisan megmunkált borjúbőrből készültek! A hőkezelt bőrbe keresztben vonalkázott felületet préselnek, ami növeli az élettartamát, ellenállását és vízálló képességét.

Imádják bő belsejéért és egyszerű, munkába menős táskának is kiváló designjáért. Nem csoda, hogy valóban klasszikussá vált az utóbbi évtizedben. Elérhető különböző méretekben, nagyjából 1500-2000 eurós átlagárra kell számítani. Azonban, ha megfizethető áron keresel ehhez hasonló minőségi bőrtáskákat látogass el webshopunkba és rendelj még ma gyorsan és könnyedén!

Keresés