Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A Puma iskolatáska kiváló választás, ha számodra elsőbbséget élvez a nagyfokú minőség, a stramm, strapabíró kialakítás és persze az esztétikus megjelenés.

A rojtos táska nem mai találmány. Ha az egykori divatlapok számait végig nézed, akkor rendszeresen találkozhatsz egy-egy vadítóan fiatalos, rojtosra járatott modellel. Ez az a stílus, ami korokat, korszakokat ível át és generációk tagjait tartja lázban.

A Via55 táska maga a megtestesülő fiatalság. Természetesen nem csak siheder lánykáknak ajánlható, sőt. Olyan szemeket gyönyörködtető stílusjegyekkel van megáldva, hogy aki a vállára kapja azt érezheti: évtizedeket fiatalodott.

A bőr hátizsák stílusossága és tartóssága megkérdőjelezhetetlen. Ha olyan kellékre vágysz, amit villámgyorsan a válladra vonhatsz és ami garantáltan helytáll a hétköznapok sodrásában, akkor nem érdemes tovább kutatnod.

Extrém táskák

A táska nem csak kiegészítő, hanem statement darab is lehet az öltözködésben. Az évek során több különlegesebb és őrültebb darab is bemutatásra került a kifutókon, most összeszedtük nektek a mi kedvenceinket.

Ikonikus táskák - Lady Dior

Ikonikus táskák sorozatunk második részéhez érkeztünk. Mai darabunk a hatalmas örökséggel rendelkező francia divatház ikonikus táskája a Lady Dior.

Ikonikus táskák - Hermès Birkin

A divatban sok táska fazon, szín és anyag váltakozik szezononként (amit mi imádunk persze), de érdemes kicsit visszatekinteni a múltba és felidézni azokat a táskákat, ami több tervezőt és hölgyet inspiráltak és inspirálnak mind a mai napig. Mai blog bejegyzésünkben az ikonikus táskák egyikét, a Hermès Birkint mutatjuk be.

Alapdarabok

Mi nők szertjük váltogatni a ruháinkat, követni a legújabb trendeket! De mindnyájan tudjuk, hogy minden igazi nő szekrényében ott azok a bizonyos „alapdarabok”, amelyekkel sosem lőhetünk mellé! Ugye a Tiédben is?

Kacér állatminta

Ősz beköszöntével eltehetjük a nyári ruhadarabjainkat, ilyekor már más trendek kerülnek előtérbe! A tipikus őszi színek, mint a bordó, mustársárga és a föld-színek mellett a régi-új trend, az állatminta már Neked is biztos szemet szúrt! Ez az a klasszikus minta, ami soha nem megy ki a divatból, mindig ismétli önmagát.

Őszi virágminta

A virágmintáról általában a tavaszi, nyári időszak jut eszünkbe, pedig különféle variációban nem csak ezen időszakban viselhetjük kedvenc, mintás darabjainkat. Ősszel mindenki szépen lassan visszarendeződik a sötétebb színekhez, mint a burgundi, zöld, szürke vagy a klasszikus fekete.