Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

2019. 01. 08. 17:24:00

Iskolatáska középiskolás lányoknak

Iskolatáska középiskolás lányoknak

Kamaszlányok számára már korántsem mindegy, milyen hátizsákot választanak maguknak. Már nem a szülő mondja ki a végső szót, hanem a középiskolás gyermek. Az előítéletekkel ellentétben a lányoknak nem csak a szín és a dizájn lehet fontos szempont a megfelelő táska kiválasztásánál, hanem hogy nap, mint nap milyen célokra használják azokat. Ezt nagyban befolyásolja, milyen tagozatos középiskolai osztályba járnak, mi a kedvenc hobbijuk, van-e valamilyen különleges eszközt igénylő különórájuk. Igényeik és céljaik szerint számtalan iskolatáska közül választhatnak a fiatal lányok.

A klasszikus, a legkedveltebb

A legklasszikusabb iskolatáska középiskolás lányoknak is a hátizsák, amelynek egy formáját már óvodáskortól használják a gyerekek. Sokan szeretik, mert kényelmes és szabad mozgást tesz lehetővé. Azoknak a gyerekeknek, s így a középiskolás lányoknak is, akik valamilyen okból kifolyólag olyan különleges tanórákon vesznek részt, amelyekhez speciális eszközökre van szükség, további táskákra is szükségük lehet. Gondoljunk a tornazsákra, a hangszertokra, a rajztáblára vagy a laptoptáskára. Ezeket az eszközöket úgy tudják a lányok egy kézben cipelni, hogy közben a másikkal szabadon kapaszkodhatnak a tömegközlekedési eszközökön, hiszen a hátizsákjuk a hátukon lóg.

 

Legyen sok zsebe!

Óvodáskortól egészen nyugdíjas korig örök érvényű szükséglet egy nő számára, hogy a táskájának sok zsebe legyen, mindegy, hogy az egy kabinbőrönd sokat utazó üzletasszonyoknak, vagy egy iskolatáska középiskolás lányoknak. A kamaszlányoknak már nagyon fontos a divat, a szín, a dizájn, a minták, a fel-lecsatolható kis szütyők megléte, a rejtett zsebek, hurkok, bélések. Tinédzser korban a lányok szeretik rendszerezni a dolgaikat, mindennek saját helyet keresni, hogy a sok apróság között hamar megtalálják az éppen szükséges holmit.

Színes tollak, smink, tornaruha, telefontöltő, apró neszesszer, naplók, rajzeszközök, kacatok és még annyi minden más, ami egy kamasz számára elengedhetetlenül divatos, fontos, szükséges. Ma már nagyon sok hátizsák rendelkezik beépített laptop tartó rekesszel, kulcstartóval, kulacstartó hálóval, kivehető szütyővel, amelyek további kényelmet biztosíthatnak a lányok számára a mindennapok során.

Többfunkciós iskolatáska középiskolás lányoknak

Napjainkban, ha körbenézünk az utcán, láthatjuk, hogy a mai középiskolás lányok igen sokféle és típusú táska közül választanak maguknak iskolatáskát. Nem ritka a női divattáska, a kényelmes sportos oldaltáska, de a modernebb aktatáska sem, amelyeket informatikus körökben is előszeretettel használnak laptoptáskaként a szebbik nem képviselői korra való tekintet nélkül.

Akinek pedig túlságosan sok és nehéz holmija van, választhat a gurulós hátizsákok közül, például olyat, amelyhez ajándék tornazsákot adnak. Hasznos, többfunkciós iskolatáskáról van szó, hiszen a gurulós hátizsák használható akár kézipoggyászként is, mert a két pántot az erre kialakított zsebben el tudjuk rejteni. Ezen kívül az sem elhanyagolható szempont, hogy a kézipoggyászok mérete általában megegyezik egy átlagos iskolatáska méretével.

Általánosságban elmondható, hogy napjaink választékában csak a középiskolás lányok fantáziája jelenthet határt. Stílus, szín, anyag, méret, ár, dizájn, használat stb., biztosak lehetünk abban, hogy minden kamaszlány megtalálja a saját igényeinek és céljainak megfelelő iskolatáskát. Ha pedig bárkinek kérdései támadnának a tökéletes táska kiválasztásában, keressen minket nyugodtan.

Keresés