Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Jön a nyár! De mit pakoljak a nyaralásra?

Jön a nyár! De mit pakoljak a nyaralásra?

Nyakunkon a nyár és a jól megérdemelt, várva várt nyaralás. Mindannyiunk kedvenc időszaka ez, amelyet igyekszünk minél stresszmentesebben, minél nyugodtabban eltölteni kizárólag a csodás élményekre koncentrálva. Ehhez adunk most egy kis segítséget, hogy ne okozzon nehézséget a “mit pakoljak a nyaralásra?” igen népszerű kérdésköre.

 

A vakációt megelőző csomagolás sok fejtörést okozhat, megkeserítve a várakozás édes izgalmát és magát a nyaralást is, ha csak utólag jut eszünkbe, mit hagytunk otthon.

A dilemma

 

Keserű pirula lehet néhányunk számára az utazás előtti dilemma, hogy mit pakoljunk nyaralásra. Persze a válasz egyszerű, amire szükség van, semmi mást. A csomagolás kivitelezése viszont ennél bonyolultabb folyamat, mert a napi váltás ruhán és a fogkefén kívül egyéb speciális, utazást könnyítő, költségcsökkentő holmira lehet szükségünk, hogy a nyaralás alatt is meglegyen a kényelmünk és ezáltal az örömünk.

 

Gondoljunk mindjárt a repülőútra. Ha jó előre végigzongorázzuk magunkban, mire lesz szükségünk a hosszú út alatt, rengeteg bosszankodástól és fáradtságtól kíméljük meg magunkat. Mert ki szeret a nyaralásra idegesen és kedvetlenül megérkezni?

 

mit pakoljak nyaralásra

 

 

Na jó, de akkor mit pakoljak nyaralásra?

 

Kezdjük mindjárt a repülőtéri biztonsági ellenőrzéssel. A repülésbiztonsági előírások miatt szükségünk lesz fedélzeti flakonokra, amelyekben gond nélkül a fedélzetre vihetjük kedvenc tusfürdőnket, samponunkat és minden egyéb folyadékot, ami nélkülözhetetlen a számunkra.

 

A repülő fedélzetén a hosszú utat szeretjük hasznosan eltölteni. Ki alvással, ki filmnézéssel, ki munkával. Sokféleképpen kihasználhatjuk a repüléssel eltöltött hosszú órákat. Annak, aki aludni vagy pihenni szeretne, érdemes magával vinnie a kézipoggyászban egy felfújható, kényelmes nyakpárnát a kényelmetlen testhelyzet ellen, egy meleg takarót a repülőgép hideg levegője ellen és egy szemtakarót az ablakon besütő vakító napsugarak ellen.

 

Aki a mozizásra, zenehallgatásra esküszik, csomagoljon a kézipoggyászba egy hordozható töltőt, hogy a hosszú repülőút alatt használt és lemerülőben lévő kütyüket a repülőn is fel lehessen tölteni. És ha már kézipoggyász, akkor gondolkodjunk praktikus kiegészítőkben, amelyek kevés helyet foglalnak és könnyűek. Ilyen egy utazási technikai csomag, amelyben mindent megtalálunk, amire filmnézés közben a fedélzeten szükségünk lehet.

 

További nélkülözhetetlen műszaki cikk a világadapter. Külföldön a magyarországitól eltérő konnektorokat használnak, ezért szerezz be egy világadaptert, amellyel a világ minden országában használhatod a helyi konnektorokat.

 

Csomagolás közben pakolj úgy, hogy később mindent azonnal megtalálj anélkül, hogy feltúrnád az egész bőröndöt. Használj táskarendezőket, amelyekben tetszés szerint rendszerezheted a ruháidat, kütyüidet, sminkedet és egyéb holmidat. Ezzel átláthatóbbá teszed a bőrönd belsejét, helyet takarítasz meg, valamint megakadályozod a ruháid ráncolódását. Rendszerezett bőrönd lesz az előrelátásod jutalma, amelybe öröm lesz belenézni is.

 

 

mit pakoljak nyaralásra 2

 

 

A poggyász biztonsága

 

A feladott poggyász biztonságára fordítsunk kitüntetett figyelmet. A reptéri lopások elleni védelem egyik legmegbízhatóbb eszköze a bőrönd fóliázása, amelyet otthon is megoldhatunk. Nincsen másra szükségünk, mint egy átlátszó műanyag fóliára, azaz folpackra, amellyel alaposan tekerjük körbe a bőröndünket. Viszont annak, aki rendszeresen utazik feladott poggyásszal, vagy ragaszkodik a reptéri fóliázáshoz, érdemes fontolóra vennie egy bőröndhuzat beszerzését.

 

Végül, de nem utolsó sorban a feladott poggyászra ne felejts el egy számzáras TSA lakatot tenni, hogy még jobban megnehezítsd a repülőtéri poggyászrakodó tolvajok dolgát.

Keresés