Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Kényelmes utazás az Etáskával – Utazási kiegészítők 1. rész

Kényelmes utazás az Etáskával – Utazási kiegészítők 1. rész

Mától elindítjuk új blogsorozatunkat, ami az utazási kiegészítőkről fog szólni, és minden részben más és más kiegészítőre fektetjük a hangsúlyt. Bemutatjuk a kiegészítők hasznosságát, mire is jók pontosan és hogy miért érdemes ezekere beruházni és azt is, hogy hogyan kell ezeket használni. 

Az első részben a csomagmérlegeket szeretnék bemutatni.

Ha már utaztál repülővel, akkor biztosan ismered az érzést, amikor folyamatos aggodalmas gondolatok kerítenek a hatalmába. Általában ez a repülőút biztonságáról szólnak, de ha már rutinos utazók vagyunk, akkor sokszor ez már fel sem merül bennünk. Viszont a sokadik utazás során is feljöhetnek bennünk aggodalomra okot adó kérdések, miszerint „Vajon nem pakoltam túl sokat a bőröndbe? Mi van, ha átléptem a súlyhatárt?”. 

Erre van megoldásunk: a digitális csomagmérleg! Erről a fantasztikus mérlegről ódákat lehetne zengeni, hiszen hihetetlenül kis praktikus találmány, nagyon pici, így kis helyen is elfér. Szerintünk, ami pedig a legfontosabb mind közül, hogy nyugodt utazást biztosít. Hiszen, ha beruházol egy ilyen szerkentyűre, akkor többé nem kell aggódnod, hogy túlléped a csomag határt. Ami pedig a legjobb, hogy nagyon kicsi a mérete, így az utazásra is magaddal viheted! Emiatt pedig pontosan fogod tudni, hogy hazafelé mennyi szuvenírt vagy ajándékot vásárolhatsz, és mennyi hely maradt még a bőröndödben.

De jöhet a kérdés, hogy hogyan is működnek ezek a mérlegek? A válasz pedig, hogy pofonegyszerűen! Ezek a digitális csomagmérlegek úgy működnek, hogy van egy kampójuk, vagy egy erős textil szalaga, amire rátudod akasztani a bőröndöd vagy táskád fogóját, miközben te kézzel tartod magát az eszközt. A mérleg pedig kiírja a táska pontos súlyát. Ennyi. Tehát nagyon egyszerű a használata! 

Hány kilóig bír mérni egy ilyen mérleg? Ezek a mérlegek általánosságban minimum 32 kg-ig bírnak mérni, ami egy feladott poggyász méretének a súlya. Ám van olyan mérlegünk is, ami bír 40 kg-ot, de van, ami 50 kg-ig is mér, így ha nagyobb súlyú bőröndünk van azzal is megbirkózik ez a pici szerkezet.

Mi úgy gondoljuk, hogyha sűrűn utazol repülővel, akkor ez az utazási kiegészítő egy kihagyhatatlan darab. Hiszen, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy súly szerint mennyit pakoltunk az utazónkba, akkor folyamatosan csak aggódással telik az utazás. Mert mint tudjuk, ha túllépjük a csomag súlyhatárt, akkor nem kevés bírságot szabhatnak ránk. Ahhoz képest pedig, remek ára van egy ilyen kis apró gépezetnek. Jobban megéri egy csomagmérlegre beruházni, mint egy drága bírságot kifizetni nem, de?

Ha ide kattintasz, akkor az összes csomagmérlegünket megtalálhatod egy helyen!

 

Kellemes utazást kíván az Etáska.hu csapata!

Keresés