Bevásárlókocsik

Ne cipekedj, vásárolj könnyedén! Egy minőségi gurulós bevásárlókocsi nagyon jól tud jönni a bizonyos nagybevásárlások során. A mai modellekkel szerencsére már gyerekjáték akár a lépcsőzés is, hiszen a kerekeik praktikus, lépcsőjáró elrendezése miatt kényelmesen lehet velük közlekedni. Olyan mintha csak egy bőröndöt húznánk magunk után! Az újabb bevásárlókocsikat divatos stílusuk és remek kialakításuk miatt, már egyre több fiatalnál is láthatjuk. Nagy űrtartalommal bírnak, így tényleg rengeteg mindent bele lehet pakolni. Mintázatban és színben rengetegféle gurulós bevásárlókocsi között válogathat az, aki a vásárlását tervezi. Egészen a visszafogott, örök klasszikus feketétől a vagányabb pirosig. Kedves virágmintás, aluvázas kockás, egyszínű, vagy vidám gyümölcsös. Kínálatunkban bőven válogathatsz! Akár egy tökéletes ajándékötlet is lehet anyukádnak, nagymamádnak, vagy bármely szeretett ismerősödnek, családtagodnak.
Rendezés:

Euroline gurulós bevásárlókocsi 2 kerekes, zipzáros zseb fekete színben

5.990 Ft

Amica Moda gurulós bevásárlókocsi

8.490 Ft

Gabol húzószerkezet GA-200004 kék

10.590 Ft

Gabol húzószerkezet GA-200004 rózsaszín

10.590 Ft

A bevásárlókocsi két keréken guruló csoda!

A bevásárlókocsi az a divatos kellék, ami nem hiányozhat a markodból, ha épp aktuális beruházásodra indulsz. Ha eddig úgy készültél fel ezekre a raktárfeltöltő alkalmakra, hogy magadhoz vettél húsz táskát, bízva abban, csak beleférsz a nylonokba, jobb esetben textilekbe, akkor ez a változat, ez az újítás szó szerint leveheti a válladról vagy épp kezeidről a terhet. A gurulós variáció méltán a legkedveltebb modell, pontosan azért, mert mozgathatósága gyors és egyszerű, s az irányítása sem jelenthet kihívást. Az ergonomikus markolat garantálja, hogy úgy szoríthatod magadhoz legújabb szerzeményedet, hogy nem kell a tenyeredben növő vízhólyagoktól tartanod. Általában ezek a típusok húsz kilóig tökéletesen gördülnek, nyilván nem ennyiben van maximálva a teherbírásuk, de nem érdemes túltolni a csengőt.

Mindenesetre ha csak 25 kg-mal számolsz, abba bizony nem kevés felvágott, kenyér, vagy víz fér bele, kinek mit jelent a bevásárlás. Az erős vázrendszer az alapja a szerkezetnek, hiszen ez az, ami tartást és stabilitást biztosít. A másik lényeges elem természetesen a kerék, ami a gördülékeny kezelésért vállal felelősséget. A kerekek minősége talán a leglényegesebb momentum, mivel ha meghibásodnak, akkor hiába minden pozitívum, a táska használhatatlanná válik. A megbízhatóság preferálása ezért nem lehet kérdés tárgya.

 

A bevásárlókocsi vásárlásra készen vár!

A kínálatunkban megannyi modell közül válogathatsz, melyek esztétikus jegyeikkel elvarázsolnak. Hiszen nem elég, hogy ez a kellék praktikumával a csillagokat is lehozza neked az égről (na jó, lehet hogy csak a lisztet a polc széléről), de még külsejével is hozzájárulhat napod szépségéhez. Nem is érdemes ennél kevesebbel beérned.

 

 

Bevásárlókocsi férfiaknak és nőknek egyaránt

A “Banyatankok” ideje végérvényesen lejárt, ideje, hogy szétnézz a bevásárlókocsi kínálatunkban, mely webshopunkban összesen 60 terméket listáz, garantálva, hogy bármi is a nagy álom, akár minta, akár modell, akár szín és vagy kerékmennyiségben, Nálunk bizony rátalálsz! Miért érdemes beruháznod egy húzható és tolható bevásárlókocsira? Nos, nem csupán akkor ez a tökéletes választás, ha a boltba leugorva nem akarod két marokra fogni a nejlonszatyrokat - vagy óvva a környezetet a papír tasakokat, s kocsi nélkül hazajutni, de akkor is érdemes átpörgetned a termékeinket, ha kényelmesen utaznál, vagy épp egy nagy kirándulás vár Reád, s hogy egy közhelyt eloszlassunk: bizony távolról sem csupán az idősebb korosztály számára!

De a hosszú szöveg helyett inkább beszéljenek az ütős érvek, mert hiszed, vagy sem, bizony itt is találtunk 4érvet amellett, miért érdemes kosárba tenned a kicsi kocsidat, amibe innentől a kosaradból pakolhatsz!

  1. Ha nagy bevásárlásra készülsz, sem kell málhás szamár feelingtől tartanod, praktikuson a bevásárlókocsikra akasztható a fogantyú segítségével
  2. Innentől ember legyen a talpán, akinek a lépcsőmászás lesz a rémálom szatyorheggyel megpakolva, hiszen ezt kiváltja a bevásárlókocsi, mely megkönnyíti a lépcsőkre való feljutást, de úgy ám!
  3. Ez bizony az a táska, ami akár “malaclopó” is lehetne, hiszen a fél téglák mellett bővel el tudja nyelni a fél áruházat is, van hely bennük bőven, rekeszek nélkül!
  4. Ráadásként innentől kezdve nem kell külön táskát cipelni a személyes iratoknak és vagy pénznek, vagy azért sasolni folyton magunk mögé, hogy vajon belenyúlt-e valaki a bevásárlókocsinkba, hiszen a terméken biztos helyen, a táska hátoldalán egy rejtekadó cipzáras zsebbe bizony minden fontos dolgot be lehet pakolni!

A méretek leírásáért valamint a webshopunkban is elérhető színválasztékért kattints a kiválasztott Bevásárlókocsira! Rendeld meg ma, és vedd kezedbe akár már holnap, hiszen számos termékünknél él az akár 24 órás szállítási garanciánk!