Bőröndpántok elővigyázatosak számára! Már 990 forinttól! - etaska.hu

Jobb félni, mint megijedni. Ez az állítás helytáll a bőrönddel utazókra vonatkozóan is. Miért akarnál kellemetlen eseményeket, legyen inkább örömteli minden utazásod és kiruccanásod. Amennyire egyszerűen működik egy bőröndpánt, annyira hasznos és funkcionális szolgálatot tesz neked. Kattints egyre és nézd meg, hogy miért. Már 990 forinttól elérhető és rendelhető, akár 24 órás kiszállítással is.

Rendezés:

Samsonite Utazási kiegészítő bőröndpánt 50 mm

6.990 Ft

R-9094 Roncato számzáras bőröndpánt

6.390 Ft

Samsonite Utazási kiegészítő Bőröndpánt

7.990 Ft

Biztonsági bőröndpánt heveder

1.990 Ft

A bőröndpántoknak több funkciója is van. Egyrészt könnyen felismerhetővé teszi poggyászunkat a repülőtéri futószalagon, másrészt nehezebben lesz hozzáférhető, illetéktelenek számára bőröndünk tartalma.

Van számzár nélküli, de van számzáras is, melynek egyedi, három számjegyű kódot állíthatunk be.

Legújabb bőröndpántunk a Samsonite beépített mérleggel kombinált pánt. Segítségével bármikor lemérhetjük bőröndünk súlyát, hogy sose kelljen bosszankodni emiatt. Aki gyakran utazik, tudja, hogy milyen hasznos tud lenni egy ilyen utazási kiegészítő.

Tudjuk még fokozni ezeket a pántokat, van ugyanis TSA zárral ellátott, ami azért nagyon okos, mert a szigorú repülőtéri ellenőrzések során, a repülőtéren dolgozók egy speciális kulccsal ki tudják nyitni, így azt nem kell feltörni, megrongálni. Ezekhez a zárakhoz nem küldünk kulcsot, mert ez tényleg csak a reptéri biztonsági embereknek van tulajdonában.