Utazási kiegészítők - Utazz úgy, mint egy profi! - etaska

Elsőre talán nem is gondolnánk, mennyi olyan hasznos kiegészítő létezik, amelyek hosszabb-rövidebb utazásaink során megkönnyíthetik életünket. Ha repülőút előtt, átgondoltan előkészülünk az utazásra, sok felesleges, kellemetlen stresszhelyzettől kímélhetjük meg magunkat. Kényelmünk után bőröndjeink, irataink biztonsága a legfontosabb, amikor repülőre ülünk. Segítségül összeválogattuk a leglényegesebb biztonsági, kényelmi és praktikumú kiegészítőket, hogy mindenképpen gondtalanul, fennakadások nélkül utazhassunk. 

Rendezés:

Szemtakaró fekete színben

990 Ft

Szemtakaró füldugó szett

1.290 Ft

BZ-4066 Benzi bőröndcímke Narancs

1.990 Ft

BZ-4066 Benzi bőröndcímke Kék

1.990 Ft

BZ-4066 Benzi bőröndcímke Zöld

1.990 Ft

Szilikonos bőröndcímke

1.990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Lila

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke zöld

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Fekete

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Sárga

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Rose

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Kék

990 Ft

Szilikonos bőröndcímke Szürke

990 Ft

Kozmetikai táska royalkék színben

2.990 Ft

Kozmetikai táska sötétkék színben

2.990 Ft

Felakaszható kozmetikai táska

3.990 Ft

Akár gyakran, akár csak alkalomadtán utazol repülővel, a gondtalan utazáshoz szükséged lesz okos kiegészítőkre.

Kínálatunkban számos Samsonite terméket is találsz, amelyek világhírűek a rendszeresen utazók körében. Megannyi dologra oda kell figyelnünk, ha nem szeretnénk fölösleges kellemetlenségeket. Ilyen lehet például a bőrönd súlya. Ha nem akarunk túlsúlyos bőröndjeinkért extra felárat fizetni, célszerű őket lemérni, mielőtt útnak indulunk. Ebben segítenek a csomagmérlegek. Analóg és digitális variációk közül lehet választani. 

Bőröndjeink és a bennük található értékeink biztonsága érdekében javasolt őket lezárni. Ezt többféleképpen is elvégezhetjük: bőrönd pánttal, vagy lakattal. Már mindkettő megtalálható TSA számzáras típusban is.

Mire jó a TSA zár? Az ezekkel ellátott bőröndök a jelenlétünk nélkül kinyithatóak a repülőtéri, biztonsági ellenőrző embereknek, egy speciális kulcs segítségével. Amennyiben nem ilyen sajátos zárral van ellátva bőröndünk, úgy a zár megrongálásával tudják csak ellenőrizni csomagjaink tartalmát. Ez esetben ajánljuk TSA számzáras lakatjainkat, melyeket a bőrönd cipzárjaira akaszthatunk bele. 

Útlevelünk, személyes irataink, bankkártyáink védelmének érdekében a legokosabb megoldás a nyakba akasztható irattartó.

Földet éréskor mindenki siet és szeretné mihamarabb kezében tartani poggyászát. Különböző bőrönd huzatokkal tehetjük egyedivé saját csomagunkat. Ezek a huzatok több védő funkciót is ellátnak, mindenképpen érdemes beszerezni belőle: védik a bőröndöt a karcolódásoktól, szennyeződésektől, illetve a behatolástól is visszatartja az értékeinket eltulajdonítani szándékozókat. 

Hosszasan sorolhatnánk még a jobbnál jobb praktikus ötleteket, amikkel önfeledten és aggodalmak nélkül utazhatunk. Számomra egy utazás előkészülete mindig izgalmakkal teli. Imádok listát írni és beszerezni minden utolsó kis apróságot is. Fusd át kínálatunkat és fontold át, mire van még szükséged a legújabb utazásodhoz.