Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Környezetbarát megoldások a Samsonitenál!

Környezetbarát megoldások a Samsonitenál!

Samsonite egy olyan ikonikus márka, amelyet mindenki ismer. A vállalat hosszú évekre tekint vissza a piacon, és egyenlő lett a kiváló minőséggel, a stílussal, a praktikummal és a megbízhatósággal. A Samsonite évről évre tökéletesítette a bőröndök kialakítását, és ma már az egyik legpraktikusabb és legstrapabíróbb bőrönd márka a piacon. A márka története 1910-re nyúlik vissza, amikor a cég elkezdte kifejleszteni a bőröndöket. Azonban az első bőröndök még nem voltak olyan praktikusak és strapabíróak, mint a mára jól ismert Samsonite termékek. Az elmúlt 113 évben a Samsonite mindig az innovációra és a designra összpontosított, és világelsővé vált az új alapanyagok és technológiák használatában. Ennek köszönhetően a Samsonite bőröndök ma már a legkönnyebb és legellenállóbbak a piacon.

A Samsonite vállalat minden bőröndjének célja az, hogy megkönnyítse az utazást és biztosítsa az utazók kényelmét. Az évek során a vállalat mindig keresi a legújabb és legjobb megoldásokat, hogy minél könnyebb, erősebb és fenntarthatóbb termékeket készítsen. A világjárók számára fontos, hogy a bőröndök könnyen szállíthatók legyenek, és megfelelően védelemben részesüljön a csomagjuk tartalma a szállítás során. A Samsonite bőröndök éppen ezért az utazók legjobb barátjai lettek.

Környezetvédelem fontossága a Samsonitenál

Az cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, különös tekintettel a gyártás során keletkező hulladékra. Azonban, nem csak a hulladékok újrahasznosítása jelent számukra fontos területet, hanem az is, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek fenntartható alapanyagokból készülnek. Ennek jegyében, már 2018-ban piacra dobtak egy teljesen új kollekciót, mely 100%-ban a PET palackok újrahasznosításából származó alapanyagokból készült. Azóta is, világszerte több, mint 50 környezetbarát terméket vezettek be, amelyek mind fenntartható alapanyagokból készülnek. Nagyjából 68 millió 500 ml-es PET palackot hasznosítottak újra eddig, ami nagyszerű eredmény. És mindez még csak a kezdet, hiszen a cég kitűzött célja, hogy nullára csökkentse a termeléskor keletkező hulladék mennyiségét. 

Fontos megemlíteni azt is, hogy a cég nem csak a környezetvédelem érdekében teszi mindezt, hanem azt is szem előtt tartják, hogy a fogyasztók igényei is változnak, és egyre inkább keresik a fenntartható és környezetbarát termékeket. Ennek jegyében, a cég a saját melléktermékeit is 90%-ban újra felhasználja, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen a gyártás során.

Újrahasznosított anyagból készült termékek a webshopon

Számunkra is fontos a környezetvédelem, így igyekszünk oda figyelni arra, hogy ilyen termékek is megtalálhatók legyenek a webshopon. Ezért most megmutatunk nektek néhányat a Samsonite termékeink közül, melyek újrahasznosított anyagból készülnek. Ha számodra is fontos a fenntarthatóság akkor mindenképpen csekkold ezeket a termékeket!

 

S’Cure Eco

Termékeink közül kiemelten ajánljuk a S'Cure ECO kollekciót, amely teljes mértékben tükrözi a Samsonite környezetvédelmi elkötelezettségeit. Az Európában készült S'Cure ECO termékek a Samsonite sajátosan levédett Recyclex technológiájával készülnek, amely lehetővé teszi a hulladéktermelés csökkentését és az újrahasznosítását. Az S'Cure ECO kollekció kiváló választás azoknak, akik szeretnék minimalizálni a hulladékot és tenni a környezetért. A vásárlással megelőzhető, hogy a gyártás során keletkező hulladékok (fekete fajta) és a fogyasztók által termelt hulladékok (szürke és kék fajták) a hulladéklerakókba kerüljenek. 

A fekete S'Cure ECO bőröndök külső részletei újrahasznosított fa alapanyagból készülnek, amely egy környezetbarát megoldás az anyaghasználatban. Az anyag kiválasztása nemcsak az erdők védelmének fontos szempontja, hanem a hulladéktermelés csökkentésében is jelentős szerepet játszik. Ez az S'Cure ECO kollekció egy remek példa arra, hogy az újrahasznosítás és a fenntartható anyaghasználat hogyan lehet tökéletesen egyesíthető az első osztályú termékminőséggel. Ha szeretnél tenni a környezetért és birtokolni egy minőségi, környezetbarát bőröndöt, akkor választhatod például az S'Cure ECO kollekció egyik darabját! Kattints a képre, hogy megnézhesd a kollekciót!

Ecodiver

Az Ecodiver egy új, stílusos és praktikus bőrönd, amely magas szintű biztonságot és kényelmet kínál a világjáróknak. Az Ecodiver bőrönd különlegessége, hogy újrahasznosított anyagokból készül, így tökéletesen illeszkedik a Samsonite "felelős utazás" stratégiájába. Ez a bőrönd egy puhafedeles változat, amely két kerékkel van ellátva, így tökéletes választás lehet bármilyen utazásra. Ez a kollekció is a már fentebb említett levédett Recyclex technológiájával készült. Az Ecodiver bőrönd ugyanolyan tartós és strapabíró, mint a hagyományos bőröndök. Az újrahasznosított anyagok felhasználása azonban azt jelenti, hogy az Ecodiver sokkal környezetbarátabb. A kollekció vízlepergető bevonattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a bőrönd nedvességtől és víztől védett legyen, így tökéletes választás minden szabadtéri kalandhoz és végtelen városi sétákhoz. Így már az eső sem szegheti kedvünket egy nagy kalandtól!

Az Ecodiver bőröndök rendkívül könnyűek és praktikusak, és tökéletesen megfelelnek azoknak az utazóknak, akik szeretnének stílusos és környezetbarát bőröndöt használni. Az Ecodiver bőrönd tökéletes választás mindazoknak, akik a biztonságot és a kényelmet keresik az utazásaik során, miközben fontosnak tartják a fenntartható életmódot és az újrahasznosítást. Ha inkább ez a kollekció érdekelne, akkor kattints a képre!

Keresés