Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Lehet akár színváltós esernyőnk is!

Lehet akár színváltós esernyőnk is!

Nem kell mást tennünk, mint szétnézni az esernyő kínálatban, ahol mindenki megtalálhatja maga számára a tökéletes esernyőt. Legyen az praktikus vagy inkább divatos, hagyományos vagy automata, egyszínű vagy színváltós, női vagy férfi.

Tényleg létezik színváltós esernyő?

 

Tényleg. A színváltós esernyők színe esőben vagy nedvesség hatására megváltozik, például fehérről színesre vált. Általában az ernyő mintája színeződik el a külső oldalon. De ez csak egy különlegesség a sok közül. A sok változat közül válogathatunk magunknak kézi vagy babakocsira szerelhető esernyőt egyaránt. Esőben nélkülözhetetlen kiegészítő, ezért nem árt, ha mindenkinek van otthon és a táskájában, esetleg autójában egy strapabíró darab, amelyet záporban, zivatarban magával vihet. Senki sem szeret ázottan, csapzottan és fázva megérkezni a munkahelyére, iskolába, találkozóra, megbeszélésre, boltba, stb.

 

Praktikus vagy divatos?

 

Ezt a kérdést manapság teljesen felesleges feltenni az esernyőkkel kapcsolatban. Minden esernyő praktikus és nagyon sok köztük a divatos is. Mindenkinek mást jelent a praktikusság. Sokak számára a gyorsan nyíló automata ernyők jelentik a könnyebbséget, mások viszont a félautomata vagy a kézi nyitású manuális esernyőket preferálják.

 

 

A férfiak általában az egyszínű, visszafogottabb darabokat részesítik előnyben, míg a nők számára szín és minta tekintetében csak a fantázia szab határt a választékban. A gyerekeknek sem kell csalódniuk a kínálatban, mert rengeteg élénk színű, mintás esernyő közül választanak maguknak menő darabot. A kínálat rendkívül széles. Válasszunk az elegánsabb egyszínű ernyők vagy a feltűnő, mintákkal díszített darabok közül, arra mindig figyeljünk oda, hogy minőségi terméket vásároljunk.

 

Abban nemtől és kortól függetlenül mindenki egyetért, hogy az esernyőnek strapabírónak kell lennie. Senki sem szereti az olyan darabokat, amelyeket egy enyhe szél kifordít vagy egy véletlen ütődés következtében eltörik és nyomban használhatatlanná, szemétté válik. Bosszúság és pénzkidobás a vége, ha nem vagyunk óvatosak, és választunk magunknak vagy szerettünk számára egy minőségi, erős, megbízható, márkás esernyőt akár öt év garanciával.

 

Hatalmas választék

 

Széles körű kínálat várja a nőket és férfiakat, gyerekeket és időseket egyaránt. Akár egyszínű, akár színváltós esernyőt vásároljunk, azt el kell döntenünk, milyen típust szeretnénk. Alakját tekintve alapvetően kétféle változat létezik. Az összecsukható esernyők rövidebbek, elférnek a táskában, míg a klasszikus ernyők eleganciát sugalló kiegészítői lehetnek öltözékünknek.

 

 

A minőségibb termékek között találunk olyan esernyőt, melynek anyagát vízlepergető teflon bevonattal látták el, hogy a nagy mennyiségű, sűrűn zuhogó esőben is garantáltan szárazon maradjunk. Változó árkategóriában az alacsonyabb árfekvésű ernyőktől a minőségi, márkás darabokig bárki megtalálhatja maga számára az ideális darabot. A Samsonite és a Doppler esernyők mellé öt év garancia jár.

 

Az automata esernyő egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, így rendkívül gyors, egyszerű és praktikus darab változékony időjárás esetén. Az automata ernyők zárásánál is oda kell figyelni, hogy rendeltetésszerűen, azaz gombnyomásra záródjon.

 

A félautomata esernyők nyitása gyors, míg zárásuk egyetlen mozdulattal, hagyományosan kézzel történik. A félautomata esernyőknek két típusa van. A rövid esernyők és a hosszú, bot-, vagy sétaernyők. A legkönnyebb és legkisebbre összehajtható esernyők, így sokak számára a legpraktikusabbak is a kézi nyitású esernyők. Pici méretük ellenére megbízható, erős darabok, ezért ezek azok az esernyők, melyek ott lapulnak a nők táskájában minden eshetőségre bekészítve.

Keresés