Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Minden, ami a legújabb fantasztikus utazásodhoz kell - etaska.hu

Fedélzeti bőröndök, bőröndök amerikai utazáshoz TSA zárral, kemény bőröndök, puha bőröndök, öltönytartó táskák, neszeszerek, válltáskák, stb. Mind mind megtalálhatóak nálunk egy helyen! Minden méretben, minden stílusban. Széles kínálatot nyújtunk táska- és utazó imádóknak, mi az etáskánál nem ismerünk lehetetlent. Mondd el nekünk mit szeretnél és mi segítünk akár a kézipoggyász méretek kiválasztásánál is.

Vásároljon Samsonite Cosmolite, Firelite, Bright Lite Diamond, X'Blade, Aeris, F'Lite Young bőröndjeinkből és válasszon Samsonite ajándékainkból!

Kategória és termékoldalakon megjelenő nagy banner

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
54.990 Ft
Elérhető
51.990 Ft
Elérhető
29.990 Ft 19.980 Ft
Raktáron
Samsonite márka régóta ismert a bőröndök és táskák világában. Története több, mint 100 éve, 1910-ben kezdődött, amikor Jesse Shwayder megalapította a Shwayder Trunk Manufacturing Company családi vállalkozást (Denver, Colorado). Olyan bőröndöt készítettek, amely a legmostohább utazási körülményeket is jól bírta – ez a tulajdonság az aranyláz időszakában különös jelentőséggel bírt. A “Samsonite” név egy 1941-ben készített bőrönd elnevezéseként vált ismertté, ám a cég csak 1965-ben vette fel a Samsonite Corporation nevet, melynek ihletője Sámson, a bibliai óriás volt. Ő volt az alapító Jesse Shwayder hőse, a bőröndök esetében pedig az erő és a tartósság metaforájává vált.

Keresés