Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Mi legyen a strandtáskádban?

Mi legyen a strandtáskádban?

Már javában tombol a nyár és a strandszezon! De mit is vigyünk ilyenkor magunkkal? Segítünk, hogy semmi ne maradjon ki a te strandtáskából sem! Sebtapasz, napszemüveg, vízálló rúzs...reméljük van még hely a tatyódban!

Először is szükséged van egy igazán vidám, nyári strandtáskára. A legjobb, ha egy közepes méretű darabot választasz, ebben ugyanis beleférnek azok az “apróságok”, amik a legtöbbször kimaradnak, mielőtt vízpartra megyünk, de a törülközőnek is marad benne hely. Kínálatunkban rengeteg közepes méretű, jó elosztású és biztonságos záródású női táskát találhatsz.

Na, de lássuk is azt a bizonyos ’mi legyen a strandtáskádban’ listát!

Fürdőruha és strandpapucs

Természetesen az első és legfontosabb, hogy bikini/fürdőruha legyen nálunk! Hiszen ezek nélkül nehéz lenne a strandolás. Strandpapucs szintén elengedhetetlen, hogy ne csak egy tornacipő legyen nálunk/rajtunk.

Törülköző

Kell egy nagy törülköző vagy pléd, amire kényelmesen letudsz feküdni. De kell egy, amivel megtörülközöl, és ha még van hely, rakj be egy kisebbet is, amit a fejed alá rakhatsz, vagy a fejedre terítheted, ha nagyon süt a nap.

Váltás fehérnemű és ruha

Ha azok közé tartozol, akik még indulás előtt is a vízben pancsolnak, és utálnál vizes bikinialsóval elindulni, akkor tényleg NE hagyd otthon a váltás fehérneműt.

Napszemüveg

UV védelemre a szemünknek is folyamatosan szüksége van. Aki minden nap hord napszemüveget, az tuti nem felejti el a strandtáskába sem bedobni. Vannak olyanok, akik csak hébe-hóba viselik, de hidd el, a parton szükséged lesz rá, hiszen nagyon erős a napsugárzás! 

Magazin/ könyv

Nincs is kellemesebb, mint a strandon, a napernyő alatt, limonádét kortyolgatva olvasgatni. Ne felejtsd otthon kedvenc magazinod vagy könyved sem. Napozás közben nagyon jól jöhet, ha van mit olvasnod. Ráadásul szórakoztat is!

Naptej és napozás utáni krém

Ebben az erős UV sugárzásban kifejezetten fontos megfelelő védelmet nyújtani bőrünk számára még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy nem éghetünk le. A leégésen kívül számos más károsodást okozhat bőrönkben az erős sugárzás. Szóval naptej és napozás utáni krém mindig legyen nálad!

Víz

A nyári melegben különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel. Ilyenkor a szervezetnek akár 3-4 liter folyadékra is szüksége lehet. Egy kis üveg víz mindig legyen nálad, ha felmelegszik, öntsd ki, és ha találsz valahol csapot, töltsd újra tele. Nemcsak a szomjadat olthatod vele, de ha lelocsolod a tarkódat, mellkasodat napozás közben, azzal a testedet is hűtöd.

Fésű

A csat és a hajgumi szinte minden nő táskájában ott lapul, de sokan elfelejtik a fésűt. Ha hosszú hajad van, és víz alatt úszkálsz egész nap, utána jó, ha kitudod fésülni a gubancokat. 

Minidezodor és testpermet

Hőség van! Erről szól a nyár! Ha kéznél van egy minidezodor, pillanatok alatt felfrissülhetsz. Testpermetből pedig választhatsz egyszerű, illatmentes változatot, vagy parfümalapú darabot is.

Sebtapasz

Leginkább kisgyerekes anyukák táskájából elengedhetetlen kellék. A kisebb baleseteket szinte lehetetlen elkerülni, horzsolás, karcolás...A vízálló sebtapasz szükségességét egy strandon senki sem kérdőjelezi meg. Elég egy élesebb kavics, egy kagyló, egy csúszás vagy egy rossz mozdulat, s máris nagy szükség van rá. Persze mindig reméljük, hogy nem lesz rá szükség, de jobb, ha velünk van.

Vízálló rúzs és tampon

Ha azok közé tartozol, akik a strandon is szeretik sminkelni magukat, akkor mindenképpen legyen nálad vízálló rúzs. A tampont pedig nem kell magyarázni. Jobb, ha felkészülsz rá, mint ha váratlanul ér a havi nyűg.

Kalap vagy bármilyen más fejfedő

Kendő, kalap vagy baseball sapka mindenképp legyen nálunk. Egyrészt véd a napszúrástól, másrészt pedig a hajkoronánkat is megóvja a káros sugaraktól. Senki sem szeretne egy hosszas strandon töltött nap után napszúrással lefeküdni. Egy napszúrás kihatással lehet az egész nyaralásodra!

Ha pedig unatkoznál napozás közben, nézz körül webshopunk óriási kínálatában, ahol rengeteg igazán ütős darab közül választhatsz, akár strandoláshoz is!

Keresés