Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Miért jó választás egy gyerek bőrönd a gyerekeknek?

Miért jó választás egy gyerek bőrönd a gyerekeknek?

Felmerülhet bennünk az a kérdés szülőként, hogy mi értelme van a gyerek bőröndöknek, miért nem jók csak simán a hátizsákok vagy a kisebb utazótáskák? Van értelme ezeknek a színes bőröndöknek? Mi teljesen megértjük, ha valaki így gondolkodik és szkeptikus a témával kapcsolatban, de garantáljuk, hogy ha elolvasod ezt a blogbejegyzést, akkor biztosan megfog változni a véleményed erről!

A blogbejegyzésünk a május 29-i gyereknap fényében születik, így, ha nem akarsz lemaradni, akkor érdemes már most beszerezni a gyerkőcöknek az ajándékot! Ha ide kattintasz, akkor megtekintheted az egész gyermekbőrönd kínálatunkat.

De akkor térjünk is rá a témánkra, hogy miért is hasznosak a gyerek bőröndök! 

Az első és ami a legszembetűnőbb azok a minták. A gyerekek elvannak ragadtatva az aranyosabbnál-aranyosabb mintáktól, hiszen olyan számukra ez mintha valami játék lenne, de természetesen annál sokkal hasznosabb. Nézzünk csak rá például erre az unikornisos vagy a pókemberes mintával készült bőröndre. De ha valami még egyedibb darabot szeretnénk a gyerekeknek, akkor érdemes ránézni erre a pingvin alakú bőröndre, ami eszméletlenül aranyos! A gyerekek ezeket imádjak, és biztosan boldogan fognak emiatt segíteni a bepakolásban, ha utazni készülnek táborba, vagy nagyszülőkhöz.

Aztán sokan eléggé negatívan állnak hozzá, ha a gyermek bőröndök minőségéről van szó. Pedig elkell, hogy keserítsük azokat, akik azt hiszik ezek a bőröndök gyenge minőségűek, mert nem azok! Könnyű és erős ABS műanyagból készül a legtöbb gyerekbőrönd, pont ugyanúgy, mint a legtöbb felnőtteknek való társaik is. Így semmivel sem gyengébb a minőségüket tekintve, csupán annyi a különbség, hogy ezek a bőröndök kisebbek és sokkal cukibbak, mint a felnőtteknek való poggyászok. Gyermek bőrönd pedig ugyanúgy kapható 2 kerekes és 4 kerekes változatban is.

Aztán át is térhetünk a kinézetről a praktikumra, ami igazából a legnagyobb nyomósérv amellett, hogy beruházzunk egy gyermek bőröndre a gyerekeknek. Sokkal jobb egy gurulás gyerek bőrönd a nehéz hátizsákok és utazók helyett. A bőrönd mérete pont akkora, hogy a gyerekek ruhái és játékai kényelmesen beleférjenek. Belül pedig úgy lettek megtervezve, hogy tökéletes legyen nem csak ruhát tárolására, hanem játékokat is kényelmesen lehet bele pakolni a plusz belső zsebeknek köszönhetően. 

Az pedig egy külön szekciót érdemel, hogy mivel ezek bőröndök, így természetesen a kerekek nagyban segítik az A-ból B-be jutást. Nem kell a nehéz táskát magunkra vagy gyerekinkre aggatni, sőt a gyerekek kifejezetten imádjak, hogy guríthatják magukkal ezeket a cuki bőröndöket, mintha csak játszanának. Így el is feledkezhetünk a nehéz súlyú utazókról vagy hátizsákokról, amit cipelhetünk a gyerekek után.

De tudjuk, hogy vannak olyan gyerkőcök, akik szeretik a mini táskákat vagy hátizsákokat. Emiatt lehet például remek választás a két darabos bőröndszettünk, amibe egy gyermek bőrönd és egy ahhoz tartozó hátizsák is található. Ezt a gyerekünk is tudja hordani a hátán, de ha elfáradna, vagy megunná a hurcolását, akkor könnyedén rátehetjük a hozzápasszoló bőröndre anélkül, hogy leesne. 

Reméljük, hogy így sikerült minden szülőt meggyőzni arról, hogy nem is olyan nagy badarság, ha a gyerekünknek beszerzünk egy gyermek bőröndöt. Hiszen egy gyermek bőrönd hasznos, praktikus és egyedi mintával van ellátva, amiket imádni fognak a gyerekek. Érdemes lehet elgondolkodni ezen, ahelyett, hogy megvennénk egy újabb játékot, amit lehet pár nap után megunna.

Keresés