Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Miért tőlünk?

MIÉRT TŐLÜNK?
 

Magánemberként építettük  a webshopunkat, nem cégként. Ez annyit jelent, hogy a saját tapasztalatainkat, igényeinket tartottuk szem előtt, amikor megterveztük a szolgáltatásaink minőségét. Nézzük, mit jelent ez konkrétan.
 

Akár 24 órás kiszállítást vállalunk, mert mi is szeretjük minél hamarabb megkapni a termékeket, amit rendelünk, ezért Önt sem váratnánk meg, ha nem muszáj. ( A megjelölt termékeknél érvényes, és tájékoztató jellegű! ) Ez teljesen egyedülálló a piacon, nem sok cég mondhatja el magáról, hogy készletről, azonnal tud szállítani.

Nem szeretjük a kockázatokat mi sem, ezért 14 napos elállásra természetesen mindenki jogosult. Ismerjük a problémát, velünk is előfordult már, hogy nem tetszett a termék, amit rendeltünk vagy nem így képzeltük el. Ebből semmi gond nincs, ezzel a joggal Ön is élhet, még indokolnia sem kell.
 

A garancia alap feltétel, mi sem vásárolunk onnan, ahol ez nincs egyértelműen kommunikálva. Minden termékünkre 6 hónap garanciát vállalunk, mert ennyi idő alatt ki kell derülnie, ha valami gond van a táskákkal.
 

Utaztunk már repülővel, tapasztaltuk, milyen szigorúan veszik a légitársaságok a poggyászok méretét és súlyát. Ezek igazán költséges és bosszantó helyzeteket tudnak teremteni, nem csoda, hogy adódik egy kis idegesség, ha bőröndöt vásárol. “Biztosan jó lesz?” Mi a táskák leírásánál szerepeltetjük, hogy melyik táska melyik légitársaság méretinek felel meg. Ezt olyannyira biztosra veheti, hogy egyedülálló fedélzeti garanciát biztosítunk. Ha nem fogadják el (el fogják) a táskát azon a méreten belül, amit megadtunk, akkor visszavásároljuk a bőröndöt és kifizetjük az esetleges plusz költséget.

A légitársaságok kabinméreteit itt tudja megnézni.

Telefonon is kérdezhet. Tudjuk, hogy néha egyszerűbb szóban elmondani, megkérdezni, ezért H-P 8:00-tól egészen 16:30 óráig elérhetőek vagyunk.

Szívesen segítünk!

Keresés