Rólunk

AZ ETÁSKA TÖRTÉNET

Az Etáska története mögött több évtizedes tapasztalat áll, ugyanis megálmodói 2004 óta foglalkoznak bőrdíszműves termékekkel. 2009-ben megalapították első saját webáruházukat az Etáskát. Sosem féltek kitűnni a tömegből, és kiállni azért, amiben hisznek. Rengeteget munkával, sok jó ötlettel Magyarország egyik első táska webáruházát hozták létre. Küldetésük egy olyan dinamikusan fejlődő, online áruház létrehozása volt, ami teljes mértékben kielégíti nők és férfiak igényeit egyaránt. Saját vásárlói tapasztalataikat tartották szem előtt, amikor megtervezték a szolgáltatásaik minőségét. 

2018-ban eljött az ideje szintet lépni, magasabbra tették a lécet és a vásárlói visszajelzések alapján az Etáska az ország egyik legnagyobb online áruházává nőtte ki magát. Sikerét az elkötelezettség és folyamatos fejlődés mellett annak is köszönheti, hogy küldetésük a kezdetektől fogva a mai napig egyértelmű és világos. Kiváló minőségű, de mégis megfizethető termékeket szeretnének kínálni mindenki számára. 

Az évek múlásával többezer elégedett vásárlót tudhatnak maguk mellett, olyanokat is, akik rendszeresen visszatérnek és szívesen fordulnak újra az Etáskához, legyen szó táska, bőrönd, esernyő vagy pénztárca vásárlásáról. Az Ecommerce Hungary 2019-ben az Etáska.hu webshopnak ítélte a "Legjobb Felhasználói Élmény" kategória első helyét, amely szintén igazolja a felhasználók elégedettségét. 2020 októberében pedig sikeresen elnyerte az év webshopja versenyen a 2. helyet, melyet kizárólag szakmai szempontok alapján bíráltak.

OLASZORSZÁG A BŐRTÁSKÁK HAZÁJA

Az Etáska egy magyar tulajdonú cég. Merülhet fel a kérdés: hogyan kapcsolódik ide Olaszország? Az Etáska megálmodóinak olasz stílus iránti szenvedélyéből fakad, hogy kínálatuk jelentős részét olasz valódi bőrtáskák teszik ki. Meglátásuk szerint az olasz táskák becsomagolva hozzák el magukkal Itáliát. Mindazt a pezsgést, temperamentumot és lendületet, melyet a mediterrán nép a magáénak érez és amit ők is annyira szeretnek. A vásárlóiknak ezt az életérzést szeretnék átadni olasz bőrtáskáikon keresztül. Olasz bőrtáska kínálatuk változatos, mindig frissülő, de mégis állandó, ugyanis vannak olyan alapdarabok, amire bármikor, bárkinek szüksége lehet. Pont ezért egyes termékeikre 24 órás kiszállítást is vállalnak, 20 000 darabos saját raktárkészletükről, hiszen nem szeretnének senkit sem megvárakoztatni. Az Etáska több ezer négyzetméteres raktárháza gondoskodik hatalmas raktárkészletük állandó és biztonságos tárolásáról.

A táskák gyártási folyamatinak minden lépése Olaszországban zajlik, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a „Made in Italy” terméket kapnak kézhez. Az Etáska tulajdonosai Olaszországban személyesen járnak utána bőrtáskáik minden gyártási lépésének, az anyag kiválasztástól kezdve, a legapróbb részletekig, hogy végeredményül a legtökéletesebb bőrdíszműves táskákat tudják kínálni az olasz minőség szerelmeseinek.

BŐRTÁSKA GYÁRTÁS FIRENZÉBEN

Toszkána az olasz bőripar szíve, a bőrtáska gyártás hazája. Ez több évszázados munka eredménye. A régióban mai napig őrzik a 19. századi bőrgyártók örökségét. Az olaszországi bőrgyárak piacvezetők női és férfi bőrtáska gyártásban egyaránt. A bőrgyártás az idő múlásával azonban sokat fejlődött, hiszen manapság minden egyes bőrgyár a jelenlegi előírások és uniós szabályozások miatt a világpiacon fellelhető legkorszerűbb vegyszereket használja a bőrök kikészítéséhez, hogy a bőrök minősége megfeleljen az uniós előírásoknak, amelyeket az úgynevezett REACH környezetvédelmi és egészségvédelmi előírások szabályoznak.

A bőr, mint alapanyag festése és előkészítése is Olaszországban, Toszkánában történik tradícionális és kézműves technikákkal. A firenzei manufaktúrák több, kicsi toszkán kézműves vállakozással is együttműködnek. Bőrtáskáik mindegyike szigorúan Olaszországban készülnek, exklúzív kézimunkával, a legmagasabb 'Made in Italy' minőséget képviselve. A világhírű firenzei bőrből készült áruk mind magas minőségűek, egyediek és különlegesek. Minden egyes darabot kézművesen, szakképzett kezek alkotnak, a legszigorúbb műszaki és etikai irányelvek szerint. El sem tudják képzelni, hogy bárki másra bízzák a táskáik elkészítését.

A kezdetektől fogva igyekeznek fenntartani a személyes kapcsolatot a gyártókkal, hogy valóban olyan termékek készüljenek, amilyeneket ők is elképzeltek. Ugyanilyen személyes kapcsolatra törekednek a vásárlóikkal is, hiszen véleményük szerint nincs jobb érzés, mint amikor egy vásárló elégedett szolgáltatásaikkal.