Samsonite, a táskák császára - etaska.hu

Samsonite: a mindenki által ismert, tradícióval rendelkező vállalat és világmárka. Szinonimája a kiváló minőségnek, a stílusnak, a praktikumnak és a megbízhatóságnak. A Samsonite világszinten a bőrönd-piac egyik legmeghatározóbb szereplője, illetve az egyik legpatinásabb és legnagyobb branddel rendelkező, leginnovatívabb bőrönd gyártója. Élen jár a puha fedeles (soft) és a kemény fedeles (hard) bőröndök keresletében, de különböző üzleti és hétköznapi táskákat is kínál a kifinomult, nívós stílussal rendelkezők körében. 

Samsonite termékeink között megtalál mindent, ami utazással kapcsolatos. Időtállóak, utazásállóak, egyediek, stílusosak. Hatalmas kínálat, akár 24 órás kiszállítás.

Rendezés:

Samsonite Utazási kiegészítő bőröndpánt 50 mm

6.990 Ft

Samsonite Valódi bőr férfi pénztárca ATTACK 2 SLG fekete színben

25.980 Ft

Samsonite BIZ2GO Övtáska Black

22.990 Ft

Samsonite BIZ2GO Övtáska Navy

22.990 Ft

Samsonite Attack SLG valódi bőr kulcstartó

13.990 Ft

Samsonite Guardit 2.0 Laptop Hátizsák L 17.3"

35.990 Ft

Samsonite Wood Classic S Automata Esernyő

20.990 Ft

Samsonite Wood Classic S Automata Esernyő

17.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Automata Esernyő

15.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Automata Esernyő

15.990 Ft

Samsonite Rain Pro Automata Esernyő

13.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Automata Esernyő*

19.990 Ft

Samsonite Guardit 2.0 Aktatáska 13.3"

27.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Manuális Esernyő

12.990 Ft

Samsonite S-Cure Spinner bőrönd 55 cm-es kabinbőrönd ajándék bőröndhuzattal

89.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Manuális Esernyő

12.990 Ft

Samsonite Utazási kiegészítők Bőrönd pánt 3,8 cm széles**

3.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Automata Esernyő

19.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Automata Esernyő

16.990 Ft

Samsonite Guardit 2.0 Laptop Hátizsák S 14.1"

31.990 Ft

Samsonite ALU DROP S Manuális Esernyő

12.990 Ft

Samsonite táska rengetegféle változatban

Sok múlik azon, hogy milyen táska csomagolod el a holmidat. Komoly problémák származhatnak abból, ha nem jó változatot veszel, tehát nézz körül alaposan a választékban. A Samsonite táska kiváló vétel, ha szereted a sportos eleganciát. A kínálatban akad hátizsák, bőrönd, irodai táska, övtáska és még sok más. A szituációdtól függ, hogy éppen melyik jelent jó választást. A munkahelyedre értelemszerűen egy elegánsabb típust válassz. A hétvégi túrákra tökéletesnek fog bizonyulni egy szép hátizsák vagy egy övtáska. Ha hosszabb útra mész, akkor vegyél olyan típust, amibe belefér egy laptop. A Samsonite táskák között felbukkannak a bőröndök is, amik nélkülözhetetlenek a világ felfedezéséhez. Remekül néz ki a Bogoria szett is, amiben három, különféle változat található.

A gyönyörű, világoskék szín szintén a megvásárlás mellett szól. A kínálat nem fog csalódást okozni az élénk árnyalatok szerelmeseként sem. Vehetsz piros, lila, rózsaszín vagy másmilyen Samsonite táskát. Az ár természetesen attól függ, hogy milyen méretre vagy változatra vágysz. Az egészen kicsi típusok néhány ezer forinttól kezdődően megvásárolhatók. A készletben található olyan változat, aminek 2 vagy 4 kereke van. Így sokkal egyszerűbb feladattá válik a mozgatás. Puha- vagy keményfalú változtatot tudsz venni. A Samsonite táska olyan típusban is kapható, ami kifejezetten a Ryanair szabályozásához van szabva. Így nem okoz gondot a repülőgépen történő szállítása sem. Biztosan nem fogják elutasítani olyan indokkal, hogy nem vihető fel a fedélzetre.