Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Spórolj a szállításon, rendelj GLS csomagpontra!

Spórolj a szállításon, rendelj GLS csomagpontra!

Tudjuk, hogy a mostani időszak, nem a legkedvezőbb, ha a gazdasági helyzetet nézzük. Sajnos a tv, a hiradó, a rádió és minden közösségi média ezt harsogja. Az árak elszálltak, az infláció folyton növekszik emiatt az élelmiszer árak, anyagárak, és szinte minden az egekben van. Éppen ezért tudjuk, mi magunk is tapasztaljuk, hogy fontos oda figyelnünk arra, hogy mikor és hol milyen akciókat tudunk igénybe venni, ha valamire szükségünk van. Ezért most hoztunk nektek egy olyan blogbejegyzést, amiben megmutatjuk, hogy tudtok spórolni a nálunk a szállításon!

Attól függetlenül, hogy az árak az egekben, sajnos nem kérdés, hogy a saját igényeinkkel is foglalkozni kell. Jól tud esni, ha egy jól teljesített nap után megajándékozhatjuk magunkat valamivel: nálunk éppen egy gyönyörű pénztárcával vagy egy táskával! Éppen ezért szeretnénk felhívni figyelmet a csomagpontokra, hogy könnyebb legyen a spórolás számotokra is. Plusz akik visszatérő vásárlók, észrevehették, hogy mostanában igyekszünk egyre több akcióval kedveskedni nektek. Nem rég nagy sikert aratott az Etáska Napok, ahol minden Samsonite és American Tourister termékre 10% kedvezményt kaptatok, holnap pedig 2022. november 25-e pénteken pedig jön a Black Friday is, ahol minden teljesárú terméket 10% kedvezménnyel tudtok majd megvenni. Ha pedig csomagpontra kéred a küldeményt, akkor azzal is spórolhatsz, így a lelkiismereted tiszta maradhat. Mivel egy igazán jó üzletet kötöttél minden lehetőséget kihasználva! Ezért holnap érdemes résen lenni, mert aki lemarad az kimarad!

Mik az előnyei csomagpontoknak?

Ha GLS csomagpontra rendelsz, akkor ennek valóban több előnye, mint hátránya van. Fel is sorolunk nektek néhányat! 

Előnyök közé tartozik természetes a jelenlegi helyzetben a legfontosabb, az árak, hiszen valamivel kedvezőbbek, mint a házhoz szállítás. Míg a házhozszállítás 980 Ft bankkártyás előrefizetés esetén, addig, ha GLS csomagpontra rendelsz, csak 680 Ft. Ha utánvéttel vásárolsz, akkor az árhoz még hozzátevődik +499 Ft utánvét összege. Ezért a gyorsabb és olcsóbb fizetés érdekében mindenkinek ajánljuk a bankkártyás előrefizetés lehetőséget!

A következő előny, amibe sokan nem gondolnak bele, hogy a házhozszállítás esetén érdemes, ha egésznap otthon vagy. Mivel a futárra kell várnod, hogy mikor érkezik és ha éppen nem vagy otthon, mert el kell szaladnod valamiért, akkor igen kellemetlen szituációk tudnak kialakulni. Átkell raknod a szállítást másnapra, ami a futárnak sem annyira kedvező, főleg, ha előtte percekig várt a lakásod előtt, hogy ajtót nyiss. Szóval éppen emiatt remek megoldások a GLS csomagpontok, ahova akkor mész be, amikor időd van! Munka előtt vagy után, ebédszünetben, kutyasétáltatás közben, esetleg bevásárláskor, vagy éppen hazafelé tartva. 

Forrás: GLS Hungary Facebook oldala

 

Következő szuper előnye pedig, hogy rengeteg GLS csomagpont elérhető egész ország szerte, így könnyedén megtalálhatod a hozzád legközelebb esőt! Mára már 1684 GLS csomagpontot találsz, ebből pedig 600 db automataként üzemel! De ez a szám folyamatosan növekszik. Így érdemes mindig figyelgetünk a térképet, hátha legközelebb, már sokkal közelebb is találunk csomagpontot, akár pár lépésnyire a lakásunktól. Ha kíváncsi vagy, melyik csomagpont található hozzád legközelebb akkor erre a linkre kattintva nézheted meg: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses Csak írd be a városod, irányítószámod vagy a címedet, és már ki is dobja a rendszer a hozzád legközelebb található csomagpontot! 

Azonban egy hátránya még is van a csomagpontra rendelésnek. Óriási csomagot nem igazán érdemes ide rendelni hiszen, ha például automatába kéred, akkor nincs is rá lehetőséged. Szóval, ha valami nagyobb terméket vásárolnál tőlünk, mint például egy nagy bőröndöt, akkor azt érdemes házhozszállítással kérned, és a futárra várnod. Azonban tudjátok, hogy nálunk nagyon sok termék például táska, kulcstartó, pénztárca és öv található, így ezeket mind tudjátok csomagpontra kérni. Ami pedig 55 cm-nél nagyobb termék, azt házhozszállítással tudjátok megrendelni! 

Ó, és a legjobbat kihagytuk! Hiszen nálunk ingyenes kiszállítás is van! Ha 29.990 Ft felett vásároltok, akkor a szállítás ingyenes. Így, ha több dolgon is gondolkozol érdemes egy csomagban megrendelni őket, hogy tudj élni az ingyenes szállítás lehetőségével. Érdemes ezt is inkább bankkártyával előre fizetni, ugyanis, ha utánvétet választjátok +499 Ft felszámolásra kerül ebben az esetben is.

Reméljük, hogy tudtunk nektek segíteni egy kicsit, és következő alkalommal, már te is tudsz nálunk spórolni!

Keresés