Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Számodra is fontos a környezet védelem? Megmutatjuk mi mit teszünk érte!

Számodra is fontos a környezet védelem? Megmutatjuk mi mit teszünk érte!

Úgy gondoljuk, hogy a mai fogyasztói társadalomban, egyre fontosabb szerepet játszik, hogy oda figyeljünk a környezetünk védelemére. Sokat számít, hogy maga az egyén mit tesz ezért. De még többet számít az, ha egy vállalkozás dönt úgy, hogy oda figyel arra, hogy a hulladékuk lebomló legyen, szelektíven gyűjthető, vagy éppen leredukálja a szemetük mennyiségét.

De mit teszünk mi a környezetért? Néhány példát hoztunk nektek, a mi törekvéseinkről, amit lentebb olvashattok!

1.      Elektronikus számla

Ha rendeltél már tőlünk, akkor biztosan feltűnt, hogyha kibontod a csomagodat, akkor nem találsz benne semmilye plusz papírt, amit végül a szemetesbe kellene dobnod. Ez azért van, mert már egy jó ideje átálltunk az elektronikus számlára. Az e-számla nem csak nekünk könnyíti meg a helyzetünket, hanem a vásárlóknak is. Mivel nem nyomtatjuk ki ezeket az elektronikus számlákat, automatikusan elküldjük arra az e-mail címre, amiről rendeltél. Emiatt sokkal könnyebben megtalálhatod a vásárlásaidról a számlát, és nem kell attól félned, hogy véletlenül kidobtad a rendelésed dobozával együtt. Emiatt pedig a Földünk is örül, mert nem keletkezik rajta plusz szemét!

 

2.      Szállítás

Amióta elindítottuk a webáruházat, azóta is töretlenül egy céggel szállítjuk a minőségi termékeinket, méghozzá a GLS futárszolgálattal. Azért is szeretjük a GLS-t, mert nagyon pontosak és megbízhatók, ha csomagszállításról van szó. Nem hiába, tart már évek óta a partnerségünk. De természetesen az is nagyon fontos volt számunkra, hogy egy olyan csomagszállító céggel dolgozzunk együtt, akiknek fontos a fenntarthatóság, hisz már évről évre fejlesztik a céget a környezettudatosság jegyében. A GLS már 2008-ban elindította ThinkGreen elnevezésű programját, azzal a céllal, hogy koordinálja és érdemben előmozdítsa a GLS Cégcsoportnál folyó különféle környezetvédelmi tevékenységeket. Ha erről bővebben szeretnétek olvasni, akkor ide kattintva megtehetitek azt.

 

 

3.      Csomagolás

Úgy gondoljuk, hogy valamiből szemét csak akkor lesz, ha az már véglegesen használhatatlannak minősül. Éppen ezért, amikor a raktárunkba érkeznek új termékek, gondosan oda figyelünk rá, hogy a dobozaikra is kellőképpen vigyázzunk a kibontásuk során. Ezért, ha rendelsz tőlünk előfordulhat az, hogy nem márka jelzett dobozban, vagy tasakban érkezik a csomagod, hanem egy újra használt dobozban. Ezzel is egy újabb életet adva ezeknek a dobozoknak is, ahelyett, hogy kidobnánk őket az első adandó alkalommal.

 

4.      Termékeink

Igyekszünk oda figyelni arra is, hogy azok is tudjanak nálunk vásárolni, akiknek szívügyük a környezetvédelem. Éppen ezért jött létre a Samsonitenak a környezetbarát kollekciója, amit nálunk is megvásárolhattok! Ez az első bőrönd mely innovatív technológiával, háztartási hulladékból készülnek, amik ugyanúgy strapabírók, mint a nem újrahasznosított társaik.  A kollekcióról már korábban írtunk is egy blogbejegyzést, ha ide kattintotok el is olvashatjátok.

 

 

 

Nézdd meg a Samsonite ECO kollekcióját és válaszd ki a kedvencedet!

 

 

Keresés