Olasz női táskák valódi bőrből - etaska.hu

Rendezés:

Valódi bőr női táska

14.989 Ft 10.990 Ft
27%

Valódi bőr női táska

34.990 Ft 28.990 Ft
17%

MiaMore Valódi bőr Hátizsák

27.980 Ft

Valódi bőr aktatáska piros színben

32.990 Ft

Bézs Valódi bőr női táska

13.990 Ft

Valódi velúrbőr női táska

14.990 Ft

Valódi bőr női táska,,,

14.990 Ft

Patrizia Piu Valódi bőr női táska

28.980 Ft

Valódi bőr női táska fekete színben

21.987 Ft

Valódi bőr női táska

19.890 Ft

Valódi bőr női táska fekete színben

15.990 Ft

Valódi bőr női táska szürke színben

15.990 Ft

Valódi bőr női táska fekete színben

14.990 Ft

Valódi bőr női Táska

34.990 Ft

Valódi bőr női Táska

34.990 Ft

Valódi bőr női táska piros színben

16.990 Ft

Pierre Cardin Valódi bőr női táska

9.990 Ft

Valódi bőr női táska púder színben

15.990 Ft

Valódi bőr női táska

12.990 Ft

Valódi velúrbőr fekete női táska

9.890 Ft

Olasz női táskák valódi bőrből!

Női táskák kánaánja a legkiválóbb minőségű, olasz alapanyagú Genuine Leather minősítésű valódi bőrből. A kicsitől a nagyig, az egyszerűtől az extravagánsig, a színestől a visszafogottig. Mindent megtalálsz egy helyen az ország egyik legnagyobb táska webshopjában. Valódi bőr hátizsák, üzleti táska, hétköznapi, vagy alkalmi táska, felsorolni is nehéz mennyiféle táskát kínálunk. Ha szorít az idő és nagyon sürgős a táska vásárlás, válassz a 24 órás ikonnal megjelölt termékek közül, hogy mihamarabb kezedben tarthasd legújabb kedvenced.

 

Olasz női táskák a trend szolgálatában

A karakteres megjelenés vitathatatlan sztárjai az olasz női táskák. Ha olyan vállra akasztható kiegészítőt keresel, ami divatos, stílusos, és egyedi, akkor a lehető legjobb helyen jársz. A külső, azonban nem minden, bár tény és való, hogy markáns részét képezi az összhatásnak. Az egyéb, főleg praktikus tulajdonságokat is jó, ha figyelembe veszed. Mitől válik egy táska maximálisan kezessé? Egyrészt attól, ha mindent bele tudsz pakolni, amire csak szükséged van. Azért az pontosan tudható, hogy nők esetében ez legtöbbször nagy kihívást jelent. Jó, ha van hova elhelyezni az irattárcát, a pénztárcát, a telefont, és az egyéb kellékeket. A több fakk, nagyobb teret biztosít a rendezett pakoláshoz. Persze könnyen lehet, hogy te inkább az egyterű típusokat preferálod, ebben az esetben kizárólag ezen termékeink közül válogass. Másrészt akkor válik rajongottá a kiválasztott táska, ha mindig, minden helyzetben magadnál tudod tartani. Nyilvánvalóan exkluzívabb alkalmakra egészen más szettel készülsz, de a hétköznapok sodrásában egy-egy eseményre a legtökéletesebb, ha kedvenc táskád társaságában mehetsz. Ha nem kell cserélgetned az egyes alternatívákat, amivel bizony sok idő, és energia is elvész.

 

Az olasz női táskák a minőség képviselői

Az elégedettséged akkor lehet teljes, ha a táskádat hosszú időn keresztül hordhatod, probléma nélkül. Azaz az anyaghasználat milyensége abszolút nem mellékes. Nagyjából a megbízhatóság zálogának is tekintheted ezt az egyetlen kitételt. A kínálatunkban kapható termékek mindegyike, hűen az olasz gyártók kvalitásaihoz nagyfokú minőséget biztosítanak. Azaz, ha beleszeretsz egy modellbe, ami minden tekintetben a válladra teremtetett, akkor borítékolható, hogy előnyeit hosszútávon élvezheted.

 

Az olasz női táskák hatalmának titka

Az olasz női táskák becsomagolva hozzák el magukkal Itáliát. Mindazt a pezsgést, temperamentumot és lendületet, melyet a mediterrán nép a magáénak érez. A táskák mesterei, vagyis az alkotóművészek hihetetlen érzéssel csempészik bele az olasz jegyek varázslatát kellékeikbe. Ha ránézel egy ilyen táskára, akkor azonnal egyértelművé válhat a számodra: egy táskányi Olaszországot tartasz a kezedben, vagy szuggerálsz a szemeddel. Ez, azonban nem hogy nem baj, hanem talán az egyik legnagyobb ajándék, ugyanis így a tömegtermékek világától messzire elrugaszkodhatsz. Miért ne választanád a színeket, a szürkeség ellenében? Miért ne válhatnál egyedivé, akkor amikor a sémák, sablonok aratnak. Az elhatározás csak rajtad múlik.

Az olasz, mint jelző nemcsak az életvitelre és ezzel együtt a testet öltő stílusjegyekre vonatkozik, hanem a maradéktalan minőségre is. Nem véletlenül mondják, hogy az Olaszországból származó kellékek nem egy éves darabok. Akár évtizedeken keresztül szolgálhatnak, változatlanul jó állapotban. Ez tehát azt jelenti, hogy egy ilyen táskával hosszútávra tervezhetsz. Ilyen körülmények között az ár kérdése eltörpül minden más mellett. Nyilván ettől függetlenül érdemes néhány szót vesztegetni a bekerülési költségekre. A termékpalettánk tagjait ugyanis kitűnő ár/érték arány jellemzi, olyannyira, hogy kedvező anyagi feltételek mellett vásárolhatod meg legújabb kollekciódat.

 

Az olasz női táskák valódi remekművek!

Kár lenne tagadni, hogy ezek a táskák szinte a művészet élő-eleven tagjai, annyira szépek, kimunkáltak és egyediek. Mivel sokszínűségük megjelenésükben is főszerephez jut, így borítékolható, hogy mindenki rátalálhat a maga választottjára.