Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Táska kiegészítők

Táska kiegészítők

 

A táskák mellé a pénztárcát, kártyatartót illetve kulcstartót is szívesen vásároljuk. Sokan szeretjük a táskánkat és a pénztárcánkat összhangban hordani. Valaki viszont egyáltalán nem tulajdonít ennek figyelmet. Nézzük Mi, az Etáskánál mikkel tudunk szolgálni!

A klasszikus kiegészítők, amik bőrből készülnek jól megállják a helyüket bárhol bármikor. Strapabíróak és rendkívül elegánsak. Mi most a klasszikus fekete pénztárcát hoztuk el Nektek, amiben kártyáknak, aprónak is helye van.

Kulcstartónak vagy akár toll tárolására is alkalmas a következő darab. Pierre Cardin valódi bőr kulcstartója rendkívül elegáns megjelenést ad.

Férfiakról sem feledkeztünk meg! Remek ajándék ötlet lehet ez a Calvin Klein kártyatartó Karácsonyra:

Nézz körül az Etáska.hu webshopban, hiszen a december 20-án 15:00-ig leadott megrendeléseket (az olyan daraboknál ahol jelölve van a 24h kiszállítás) december 21-én napközben még kiszállítjuk!

Ne maradj le!

Keresés