Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Univerzális esernyő babakocsira

Univerzális esernyő babakocsira

Esős időben esernyőt tartunk a fejünk fölé, napos időben kalappal védekezünk a nap káros ultraibolya sugarai ellen. Ugyanezt a kényelmet akarjuk biztosítani a babakocsiban ülő apró gyermekeknek is, akik teljesen és védtelenül ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ha nem óvjuk meg őket kellően az elemektől. A legsokoldalúbb megoldás erre a problémára a babakocsira szerelhető és így a kezünket szabadon hagyó univerzális esernyő.

Univerzális esernyő babakocsira

 

Ne felejtsük el megóvni kisgyermekünket az időjárási elemektől és válasszunk rögzíthető, univerzális esernyőt a babakocsira. Használaton kívül összecsukhatjuk és eltehetjük, akárcsak a saját ernyőnket. Az univerzális esernyő, amit könnyedén és gyorsan bármelyik babakocsi vázára ráerősíthetünk, elegendően erős és stabil ahhoz, hogy az alatta ülő kisgyermeket szárazon tartsa a zuhogó esőben és megóvja a nap káros sugaraitól.

 

Ezek az ernyők többféle, divatos színben és mintával, különböző stílusban kaphatóak, így bármelyik babakocsihoz találhatunk színben és stílusban hozzáillő ernyőt. Egyszerű és kényelmes használatukat segíti, hogy összecsukhatóak és könnyedén eltávolíthatóak azon alkalmakon, amikor nincsen rájuk szükség. A babakocsira szerelhető esernyők, alkalmazkodva rohanó világunk által támasztott igényekhez és hasonlóan a férfi-, illetve női esernyőkhöz, könnyedén és gyorsan tisztán tarthatóak.

 

Vásárláskor ezt a négy szempontot érdemes figyelembe venni:

 
  • Univerzális rögzítés: javasolt olyan univerzális esernyőt választani, amelynek csatlakozója kerek és szögletes vázú babakocsira egyaránt rögzíthető. Ennek az apró praktikának köszönhető, hogy amikor babakocsit váltunk, az univerzális esernyőnket megtarthatjuk és rugalmasan, több ideig hasznát vehetjük.

  • Több irányban állítható esernyőnket kedvünk szerint fordíthatjuk abba a pozícióba, amely a leghatásosabban véd az esőtől vagy a nap túl erős sugaraitól. Az állítható dőlésszög gondoskodik arról, hogy gyermekünk bárhol és bármikor védve legyen az időjárás viszontagságai ellen.

  • Anyaga vízlepergető, impregnált, hogy az esernyő biztosan vízálló legyen és megvédje a babakocsit a zuhogó esőtől, vagy akár a váratlan, intenzív havazástól is.

  • Könnyedén eltávolítható a vázról. Használata akkor egyszerű és rugalmas, ha a felnőttek által használt esernyőkhöz hasonlóan néhány pillanat alatt összecsukhatjuk, leszerelhetjük és elpakolhatjuk, amint fedett helyre értünk, azaz amikor a továbbiakban nincsen rá szükségünk.

 

 

univerzális esernyő babakocsira 1

 

 

UV sugarak ellen kiváló fizikai védelem

 

Mindenünket óvjuk valamitől. Táskánkat, pénztárcánkat a zsebtolvajoktól, bankkártyánkat az illetéktelen leolvasástól, bőrünket az ultraibolya sugárzástól. Napjainkban nemcsak nyáron kell óvnunk magunkat a nap káros sugarai ellen, hanem tavasszal és ősszel, de akár télen is.  Az ultraibolya sugárzás fokozottan veszélyes a babakocsiban ülő kisgyermekekre, nemcsak koruk miatt, hanem mert állandó napfényben kitetten ülnek, bármiféle fizikai védelem vagy árnyék nélkül. Erre a problémára szintén az ernyő nyújt praktikus megoldást.

 

Az univerzális esernyő babakocsira szerelve napernyőként is funkcionálhat és használata erősen javasolt a kisgyermekes szülőknek. Ezeket az esernyőket úgy alakították ki, hogy a csapadék mellett megvédje gyermekünket a nap túl erős és káros ultraibolya sugaraitól és így a leégéstől. Visszaveri a hőt, ezzel csökkentve a hőguta veszélyét is. Ne feledjük, hogy minden korosztály közül a babakocsiban ülő kisgyermekekre a legveszélyesebb a napsugárzás. Óvjuk meg őket ezzel az olcsó és praktikus eszközzel.

Keresés