Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Bevásárlókocsik

A bevásárlókocsi kortól és nemtől függetlenül mindenkinek praktikus társa lehet. Ne cipekedj, vásárolj könnyedén! Rengeteg mintájú és színű táska közül válogathatsz, sőt van lépcsőjáró is, hogy fokozzuk a lehetőségek tárházát.

Kategória és termékoldalakon megjelenő nagy banner

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)
5.490 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
4.490 Ft 3.990 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
5.990 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
5.490 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)
5.490 Ft 3.490 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
5.490 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
4.990 Ft 3.990 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
5.490 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
5.990 Ft 3.890 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
4.990 Ft 3.990 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
4.990 Ft 3.990 Ft
Elérhető

Bevásárlókocsi férfiaknak és nőknek egyaránt

A “Banyatankok” ideje végérvényesen lejárt, ideje, hogy szétnézz a bevásárlókocsi kínálatunkban, mely webshopunkban összesen 60 terméket listáz, garantálva, hogy bármi is a nagy álom, akár minta, akár modell, akár szín és vagy kerékmennyiségben, Nálunk bizony rátalálsz! Miért érdemes beruháznod egy húzható és tolható bevásárlókocsira? Nos, nem csupán akkor ez a tökéletes választás, ha a boltba leugorva nem akarod két marokra fogni a nejlonszatyrokat - vagy óvva a környezetet a papír tasakokat, s kocsi nélkül hazajutni, de akkor is érdemes átpörgetned a termékeinket, ha kényelmesen utaznál, vagy épp egy nagy kirándulás vár Reád, s hogy egy közhelyt eloszlassunk: bizony távolról sem csupán az idősebb korosztály számára!

De a hosszú szöveg helyett inkább beszéljenek az ütős érvek, mert hiszed, vagy sem, bizony itt is találtunk 4érvet amellett, miért érdemes kosárba tenned a kicsi kocsidat, amibe innentől a kosaradból pakolhatsz!

  1. Ha nagy bevásárlásra készülsz, sem kell málhás szamár feelingtől tartanod, praktikuson a bevásárlókocsikra akasztható a fogantyú segítségével
  2. Innentől ember legyen a talpán, akinek a lépcsőmászás lesz a rémálom szatyorheggyel megpakolva, hiszen ezt kiváltja a bevásárlókocsi, mely megkönnyíti a lépcsőkre való feljutást, de úgy ám!
  3. Ez bizony az a táska, ami akár “malaclopó” is lehetne, hiszen a fél téglák mellett bővel el tudja nyelni a fél áruházat is, van hely bennük bőven, rekeszek nélkül!
  4. Ráadásként innentől kezdve nem kell külön táskát cipelni a személyes iratoknak és vagy pénznek, vagy azért sasolni folyton magunk mögé, hogy vajon belenyúlt-e valaki a bevásárlókocsinkba, hiszen a terméken biztos helyen, a táska hátoldalán egy rejtekadó cipzáras zsebbe bizony minden fontos dolgot be lehet pakolni!

A méretek leírásáért valamint a webshopunkban is elérhető színválasztékért kattints a kiválasztott Bevásárlókocsira! Rendeld meg ma, és vedd kezedbe akár már holnap, hiszen számos termékünknél él az akár 24 órás szállítási garanciánk!

Keresés