Sporttáskák minden hóborthoz - etaska.hu

Rendezés:

Peterson Sporttáska/Utazótáska fekete színben

9.980 Ft 8.990 Ft
10%

Valódi bőr utazótáska cipőtartós

36.990 Ft

Valódi bőr utazótáska cipőtartós

36.990 Ft

Sporttáskát mindenkinek

Ha kell egy sporttáska a legújabb hóbortodhoz, rendelj az ország egyik legnagyobb táska webshopjából kockázatmentesen. Edzésre készülsz, vagy a világ felfedezésére? Az etáskán különböző márkájú,  méretű és stílusú sporttáskák, utazótáskák várnak rád. Szerezd be nálunk legújabb kedvenc táskád, aztán pedig kalandra fel!

 

Sporttáska nem csak sportosoknak

Miért érdemes Nálunk vásárolnod? Nos, amellett, hogy igyekszünk a legjobb ügyfélkiszolgálást garantálni minden kedves vevőnknek, vállaljuk, hogy amennyiben bármilyen másik online webshopban olcsóbban megtaláljátok az általunk kínált terméket, és elkülditek azt a linket, azon leszünk, hogy kedvezőbb ajánlatot tegyünk! Emellett a Nálunk rendelt táskádra nem kell hosszú napokat várnod, amíg akár személyesen, akár a csomagponton átveheted a futárunktól, hiszen a raktárkészleten lévő termékeket akár 24 órás szállítási garanciával is eljuttatjuk hozzád - ez utóbbit már a listaoldalon is feltüntettük az összes terméknél, ahol ha törik, ha szakad, kézbe kapod 24 órán belül hétköznapokon a terméket! Mint látjátok, a maximális vevőkiszolgálás minősége fontos számunkra, éppen ugyanúgy, ahogyan a termékeink minőségére is odafigyelünk, nem véletlen, hogy számos bőröndünk és vagy táskánk akár 20 éves nemzetközi garanciával is a Tied lehet, valamint 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Közel 20.000 darabos kínálat

Szószaporítás helyett azonban a teljesség felsorolásának igénye nélkül Nike, Adidas, Puma, HeavyTools, Converse, Disney, hogy csak nagy márkanevet mondjunk, melyen belül garantáltan találsz kedvednek megfelelő sporttáskát webshopunkban, ha szétnézel a közel 20.000 darabos kínálatunkban!

 

Táskák nem csak sportoláshoz

Ha pedig nem csupán sportoláshoz keresel táskát, amivel az edzőteremig tudsz leugrani, hanem utazás mellé, akkor is jó helyen jársz, hiszen minden egyes termékünk mellett feltüntettük a pontos centire vonatkozó méreteket, így nem neked kell odahaza kimatekolni és vagy méricskélni a csomagolás kellős közepén, hogy vajon felengedik -e a táskádat a gépre! Ebben a kategóriában szűrj kimondottan az utazótáska kifejezésre, tengernyi találatot dob ki a keresőnk! Keress az E-táska kínálatában, ha nem csak egy táskát, hanem A TÁSKÁT keresed, és iratkozz fel a hírlevélre, hogy a Tiéd lehessen a garantált 600 Forintos vásárlási kedvezmény, amennyiben teljes árú terméket (is) raksz a kosaradba!