Bőr öltöny övek 3 cm

Rendezés:

Öltöny övek azoknak, akiknek fontos a jó megjelenés

Fontosnak érzed, hogy a megjelenésed mindig makulátlan legyen, eleganciát tükrözzön, és sugározza a magabiztosságodat, hogy Te bizony pontosan tudod, mit akarsz és azt el is éred? Az ember első gondolatra nem is lamentálna azon, mennyi minden is van, amire egy öltöny viselésénél oda kell figyelni, hiszen a jó megjelenés rengeteg mindenen múlhat. Nem mindegy, milyen hosszú az ujj, ahogyan az sem, hogy meddig ér a zokni és hol kezdődik a nadrág szára, miközben ül vagy áll az ember, ahogyan azt is árgus szemmel lesi mindenki, hogy milyen ing kerül az öltöny alá, no meg hogy a nadrág bujtatóiba milyen öv került. Hiszen ez utóbbi nem lehet se túl széles se túl vékony, ahogyan a színének is harmonizálnia kell mindennel, ez nem vitás!

A bőr övek hordása azonban nem kell, hogy kimerüljön az öltönyös fickók viseleténél, hiszen aki lazábban, farmeros szerelésben mutatkozik, is fel tudja dobni szettjét egy ilyen darabbal, kitűnve a tömegből. Széleskörű kínálatunkban, ahol mind a színpaletta népszerű árnyalatai, mind pedig a méret iránti széles igényt igyekeztünk kielégíteni, s mivel mi sem adtunk alább a tökéletesség igényénél, minden övünk eredeti bőr öv, minőségi, olyan nagy márkákat is sorakoztatva soraiban, mint a Pierre Cardin vagy Calvin Klein bőr övek. Keresd kínálatunkban az antiallergén csattal rendelkező öveket is bátran, melyet a fémallergiások is bátran viselhetnek!

Ha a saját derekad helyett inkább ajándéknak szánod a nálunk megrendelt övet, csomagolásra számos terméknél nem kell fájnia a fejednek, hiszen gyönyörű díszdobozban kapod kézbe, akár a rendeléstől számítva 24 órán belül is! Honnan tudhatod, melyik méret is a Tiéd, amit rendelned kell? Nos, nálunk elég, ha egy mérőeszközt ragadsz, és leméred a derekad, minden egyes termékünk adatlapján megnyitást követően látni fogod az övek hosszúságát!