Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

A mindent bele táska - egyszerű és nagyszerű

A mindent bele táska - egyszerű és nagyszerű

 

Vannak olyan dolgok, amik nélkül egy lépést sem érdemes tenni. Ilyenek a személyes iratok, a bérlet, kulcs, telefon és nem mellékesen a pénztárca, de még a listát sokáig bővíthetnénk. Ahány nő, annyi táska, annyiféle kiismerhetetlen rendszer és összevisszaság. Azonban vannak azok a bizonyos praktikus táskák, amelyek nem ismernek lehetetlent! 

 

Például ez a fehér színű Laurence női táskánk praktikussága miatt lett rendkívül népszerű. Belseje osztott elrendezésű, így nagyon jól pakolható, minden elfér benne, amire egy nőnek a nap folyamán szüksége van. Összesen 11 db zseb került kialakításra rajta, illetve a táska mindkét oldalán található 1-1 flakon tartó is, ami remekül szolgálhat a rohanós hétköznapokon. Pántja állítható, vállon és keresztbe is lehet viselni. Mérete 35 x 25 x 10 cm, így se nem túl nagy, se nem túl kicsi.

Tökéletes választás mindennapi használatra, hiszen nagyon kényelmes és egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Nézz szét kínálatunkban és rendeld meg a praktikumáról híressé vált Laurence táskáink egyikét webshopunkból, akár 24 órás szállítással!

Keresés