Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Samsonite női táskák

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
23.990 Ft 9.980 Ft
Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
23.990 Ft 9.980 Ft
Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
19.990 Ft 12.990 Ft
Nincs raktáron
46.990 Ft
Elérhető
23.990 Ft
Elérhető

A Samsonite női táska a tudatos hölgyek választása!

A Samsonite női táska egyik legjellegzetesebb jellemvonása, hogy egyedi. Egyedisége mind minőségében, mind kialakításában megmutatkozik, de a praktikus jellemvonások sem szenvednek hiányt. Ez feltétlenül pozitív tulajdonság, hiszen szépség ide, szemeket gyönyörködtető látvány oda, egy divatos kiegészítő esetében nagyon is lényeges a kellő kezesség és praktikusság. Ha például a kezedben vagy a válladon tarthatsz egy olyan táskát, ami ránézésre lenyűgöző, küllemében csodálatos, kellemében utánozhatatlan, de alkalmazását tekintve jócskán akadnak nehézségeid, akkor jogosnak tűnik a kérdés: vajon jó lóra, pontosabban táskára tettél? Valószínűleg nem.

A szép megjelenés ugyanis csak egy darabig tekinthető kielégítő jellemvonásnak. Egy ideig szó szerint elvakíthat az exkluzivitás bája, de abban a pillanatban, hogy a praktikusság kerül pontosabban kerülne a célkereszt közepébe, leomlanak azok a szépségkövekből emelt falak, melyek önmagukban nem képesek kitartani. Ha időről-időre azt érzed, hogy nem vagy elégedett, ha azzal kell mérgelődve szembesülnöd, hogy nem férsz el, vagy a tárcád, vagy az irataid maradnak cipzáron kívül, akkor bizony az elégedetlenséged borítékolható. Ez odáig fajulhat a vonzó külső jegyek megléte ellenére is, hogy a váltás mellett döntesz. Idáig nem érdemes eljutnod. A dolog méregfogát egyetlen mozdulattal, a tudatos döntés lendületével kihúzhatod.

A Samsonite női táska az igényekre szabott sztár!

A gyártó megbízhatóságáról, minőségi termékeiről híres. Olyan táskák születnek meg a cég égisze alatt, melyek szépek, praktikusak és hosszú élettartamot, vagyis hosszan tartó, örömteli használatot kínálnak, hála a vállalat odafigyelő, a keresletet szem előtt tartó hozzáállásának.

Keresés