Kabinbőröndök - Több Légitársasághoz - Etaska.hu

Rendezés:

Valódi bőr utazótáska cipőtartós

36.990 Ft

Valódi bőr utazótáska cipőtartós

36.990 Ft

Utazótáska fekete színben 55 cm

4.990 Ft

Minőségi kabinbőrönd minden légitársasághoz!

Először utazol repülővel? Már a sokadik utad tervezed? Akárhogy is legyen egy dolgot ne felejts el: a megfelelő táskát vidd magaddal!  Első sorban érdemes megismerkedni a kabinbőrönd fogalmával, mert a légitársaságok szigorú szabályokat határoznak meg a bőröndök súlyával és méretével kapcsolatban. A kabinbőrönd kifejezetten azt a bőröndöt jelöli, amelyet kézipoggyászként fel tudunk vinni a repülőgépre. Ezek mérete konkrétan meghatározott és akár különféle repülőtársaságok egyedi méreteiben is kaphatók. Ha a Wizz Air, Ryanair, Smartwings vagy az Easy Jet légitársaságra esett a választásod böngészd át kabin bőrönd kínálatunkat és találd meg a számodra tökéletes választást a zökkenőmentes utazáshoz!

A méret és súlyhatár az elsődleges szempont

Utazás előtt mindenképp érdemes időt szánni a tájékozódásra, hogy a konkrét előírásoknak megfelelő kabinbőröndöt válaszd. Ugyanis az előírások légitársaságonként eltérőek és ha egy kis hibát ejtesz az sok többletköltséget és fejfájást okozhat számodra. Minden légitársaság leginkább a balesetek megakadályozása érdekében más és más méret- és súly követelményeket határoz meg, amelyről elsősorban célszerű a kiválasztott légitársaság weboldaláról tájékozódni.

 

Kemény vagy puhafedeles kabinbőrönd?

A tartósság és védelem az elsődleges szempont? Akkor válaszd keményfedeles bőröndjeink egyikét, amelyek kemény anyagukból eredendően nagyobb védelmet nyújtanak egy-egy döcögős utazás során.  Ha a rugalmasság és mobilitás a fő szempont, ajánlani tudjuk puhafedeles bőröndjeink egyikét, amely tartós, de mégis könnyű anyagának köszönhetően jól pakolható. Ideális lehet abban az esetben, ha súlykorlát van meghatározva a légitársaságoknál. Sőt számos darab egyszerűen bővíthető, így könnyedén extra helyhez juthatsz.

 

Kabinbőrönd: A praktikum és stílus megtestesítője!

A gördülékeny utazás alapeleme a szervezettség. Ez ugyancsak igaz a bőrönd kialakítására is. Egy jól kialakított kabinbőrönd több belső és külső rendszerező zsebbel és rekesszel kell legyen ellátva a praktikusság érdekében. A külső zsebek tökéletesen szolgálnak az útlevél és személyes iratok tárolására, hogy pillanatok alatt hozzáférj a repjegyhez. Számos modellünk extra beépített laptop rekesszel lett kialakítva, így biztonságban tudod tartani eszközöd anélkül, hogy külön táskára lenne szükséged. Sőt az USB-portokkal ellátott kabinbőröndök innovatív megoldást nyújtanak, hogy kapcsolatban tudj maradni akkor is, ha távol vagy az áramellátástól. Ezen túlmenően stílusában és formában is számos kabin bőröndöt kínálunk, hogy utazás során divatos maradhatja. Ha a biztonságos utad választod vásárolj egy egyszerű darabot, amellyel nem lőhetsz mellé. Ha merészebb vagy válassz színesebb bőröndjeink közül és tedd megjelenésed egyedivé. Fedezd fel kabin bőröndjeink széles választékát és varázsold utazásod feledhetetlenné.

kabinbőrönd az egyik legfontosabb útitársunk amikor repülővel utazunk, de figyelnünk kell a kézipoggyász méretére és súlyára is attól függően melyik légitársaságot választjuk.

A legnépszerűbbek a Wizz Air, Ryanair, az EasyJet és a Travel Service. Nálunk megtalálod az itt felsorolt légitársaságok szabályainak megfelelő bőröndöket. Fedélzetre felvihető utazótáskák is elérhetőek az oldalon Wizzair és a többi légitársaság méretében is. A különböző légitársaságok kategóriáiban vagy ha a nevükre húzza az egerét akár további információkat találsz. Ha pedig bővebben is érdekelne a Wizz Air és Ryanair szabályai, a bőrönd méreteket illetően, akkor kattints ide, ugyanis mi összeszedtük egy blog bejegyzésbe, minden tudni valót erről, hogy neked már ne kelljen keresgélni! 

Ha bármi kérdésed lenne vagy segítségre van szükséged bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz. (ugyfelszolgalat@etaska.hu telefonos ügyfélszolgálat: +36 70/670-0066)