Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Divatos női pénztárcák tavaszra

Divatos női pénztárcák tavaszra

A táskák mellé pénztárcát, kártyatartót, illetve kulcstartót is szívesen vásárolunk. Ugyanis sokan szeretjük a táskánkat és a pénztárcánkat összhangban hordani! Nemde?! Valaki viszont egyáltalán nem fordít erre különösebb figyelmet. Szerintünk pedig kellene! Nézzük Mi, az Etáskánál mikkel tudunk szolgálni! Webshopunkba folyamatosan érkeznek a szebbél szebb tavaszi táskák és pénztárcák, melyeket akár 24 órás kiszállítással is kézbesítünk!

Kijelenthetjük, hogy ebben az esetben sem könnyű megtalálni a tökéletes darabot. Egy praktikus, minőségi és divatos valódi bőr női pénztárca minden nő (egyik) álma. Ha Te is éppen pénztárcát szeretnél vásárolni, jó helyen jársz, ugyanis az Etaska.hu az ország egyik legnagyobb pénztárca és táska webshopja. Egyszerű szűrőnk segítségével könnyedén tudsz válogatni ízlésed szerint, közel 2000 női pénztárca között. Ha nem magadnak keresel, akkor tökéletes ajándékötlet is lehet! Ne feledkezzünk az ünnepekről, hiszen bő két hét és itt az anyák napja. Lepd meg édesanyádat vagy akár nagymamádat egy szép új tárcával, ha valami igazán hasznosat és praktikusat szeretnél ajándékozni.

 

Ha hiszed, ha nem, egy strapabíró, helygazdaságos pénztárca aranyat ér! Van, aki évekig keresi hű társát, mert nem elég, hogy az adott terméknek csinosnak és divatosnak kell lennie, végtelen sok kritériumnak meg kell felelnie méretet, anyagot és zsebek számát is tekintve. Mi pedig követjük a legújabb trendeket, igényeket, elvárásokat és ehhez igazodva nyújtjuk a legmegfelelőbb pénztárcákat vásárlóinknak. Lássuk a legújabb kedvenceinket!

 

Pénztárca tavaszi virág mintával

 

 

Kezdjük a listát egy abszolút befutóval! Ezzel az igazán tavaszias valódi bőr, virág mintás női pénztárcávalegyszerűen nem lehet melléfogni. Belül nyolc kártyatartója van, két nagy irattartója, három rekeszes papírpénz tartója és egy cipzáras aprópénz tartója. Körbe cipzáras fazonú, így biztonságban tudhatjuk benne pénzünket, iratainkat  és nem kell attól tartanunk, hogy bármit is elhagynánk belőle. 

 

Klasszikus piros pénztárca

 

 

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, a piros pénztárca vonzza a pénzt. Sokan pont emiatt a babona miatt választanak piros színű pénztárcát! Piros színű brifkó pénztárcánk igencsak kedvelt darab, hiszen rendkívül tágas fazon, sok praktikus rekesszel, tárolóval. Papírpénztartója hat részesaprópénztartója szintén cipzáras, valamint kártyatartója és öt darab irattartója is van.

 

Kisméretű pénztárca

 

 

Tudjuk, hogy vannak olyanok, akik nem kedvelik a nagyméretű pénztárcákat és inkább a kisebbek felé húz a szívük. Rájuk is gondoltunk! Euroline női virágos pénztárcánk tökéletes választás azoknak, akiknek bőven elég egy papírpénztartó, egy cipzáras aprópénztartó, négy darab kártyatartó és egy irattartó. Kis méretének köszönhetően nagyon kézre álló és bármilyen táskába belefér.

 

Ha időben szeretnél értesülni újdonságainkról akkor kövess minket! Gyere és nézd meg akciós kínálatunkat is, irány a webshop!

 

Keresés