Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Kicsi bőrönd ingyenes kézipoggyászként? IGEN!

Kicsi bőrönd ingyenes kézipoggyászként? IGEN!

Az emberek szeretnek utazni és az a lehetőség, hogy fapados légitársaságoknál, mint például a Wizz Airnél vagy a Ryanair-nél, már akár 15.000 Ft alatt is találhatunk oda-vissza repjegyeket, mégcsábító lehet számunkra. Így bárki könnyedén felfedezheti a világot, akár egymaga. Ezek a lehetőségek olyan kalandokat rejtenek magukban, amelyeket korábban talán elképzelni sem tudtunk. Azonban, mielőtt útra kelünk, fontos megfontolni az utazási lehetőségeket és a legmegfelelőbb módot a csomagolásra. Nem hiába az a szlogenünk, hogy az utazás az Etáskával kezdődik! Hiszen nálunk könnyedén betudod szerezni az utazásodhoz legfontosabb dolgokat, mint például ebben az esetben a mai cikkünk sztárját, a kézipoggyász méretű bőröndöt!

Amikor utazni szeretnénk, de nem szeretnénk ezzel együtt sok pénzt is költeni, sokan választják az ingyenes kézipoggyász opciót, hiszen ezáltal tovább csökkenthetjük az utazás költségeit. És itt fontos megemlíteni, hogy a kézipoggyász nem csak hátizsák vagy táska lehet, hanem kis bőrönd is. Bár sok rémtörténet kering erről az opcióról, fontos hangsúlyozni, hogy az előzetes tájékozódás és a légitársaság ügyfélszolgálatának megkeresése mindig jó ötlet, hogy elkerülhessük az esetleges kellemetlenségeket.

 

Kicsi bőrönd előnyei:

De miért is lenne előnyös egy kis bőrönd használata a hátizsák vagy táska helyett? Nos, számos előnye van. Először is, nem kell cipelni a hátunkon. A kis bőröndöket könnyedén lehet magunk után húzni, ami megkönnyíti az utazást, különösen akkor, ha hosszú távra indulunk. Ebben a méretben is lehet 4 kerekű bőröndöt, de akár 2 kerekű bőröndöt is választani, így mindenki megtalálhatja a preferenciáihoz a leginkább illőt.

 

 

A kis bőrönd akkor is remek választás, ha törékeny tárgyakat viszünk magunkkal. Hiszen a kemény bőrönd anyaga biztonságosabb lehet, mint egy hátizsákban szállítva. Így megvédhetjük a törékeny holminkat a külső behatásoktól, mint például, amikor az ülés alá kell beraknunk a poggyászunkat. Ilyenkor sajnos könnyedén megnyomhatjuk a hátizsákunk tartalmát, de ez bőrönddel egyszerűen elkerülhető!

 

Ráadásul, a bőrönd zárának köszönhetően a bőrönd még biztonságosabb alternatíva is lehet. Sajnos vannak olyan országok, ahol nem olyan jó a közbiztonság, mint például Spanyolország vagy Olaszország. Ilyenkor nagyobb biztonságban érzi magát az ember, ha poggyásza le van zárva, így nem fogják tudni a bőröndöt kinyitni és kivenni belőle az értékeinket a zsebtolvajok.

 

 

Az Etáska webáruházban pedig széles kínálatban találsz kis méretű bőröndöt, ami 40 x 30 x 20 cm, amely megfelel a Wizz Air járataira ingyenes kézipoggyászként. Az E-700-as és a 507_xxs-es bőröndök mind praktikusak és stílusosak, amelyek ideálisak lehetnek a kézipoggyászodnak. Kattints a cikkszámokra, ha szeretnéd megnézni a bőröndöket! De ide kattintva megnézheted a kabinbőrönd kategóriánkat is, ahol számos másik kabinbőröndöt is megnézhetsz.

 

Kis méretű bőrönd hátrányai:

Természetesen, mint minden másnak, a kis bőröndnek is vannak hátrányai. Például nem lehet annyira könnyen kihasználni, mint egy hátizsákot vagy táska, mivel a kemény bőrönd nem nyúlik. Ez azt jelenti, hogy ha sok holmit szeretnél magaddal vinni, vagy egyszerűen csak nem fér bele a kis bőröndbe, akkor érdemesebb lehet más opciókat megfontolni. Például ajánljuk figyelmedbe a kedvezőbb árkategóriájú 6388-as cikkszámú kézipoggyászunkat vagy az American Tourister 3 funkciós táskáit, amelyek mind remek alternatívák lehetnek és megfelelhetnek az igényeidnek.

 

 

Összességében, a kis bőrönd egy kényelmes és stílusos opció lehet azoknak, akik könnyedén és biztonságosan szeretnének utazni anélkül, hogy hátizsákot cipeljenek magukkal. Ne hagyd, hogy a csomagolás terhe meghiúsítsa utazásodat - válassz okosan és élvezd az utazás minden pillanatát! És ne feledd az utazás az Etáskával kezdődik!

Keresés